Μοναξιά + Έλειψη ενδιαφερόντων = ?
Καλημέρα,
θέλω να σας αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία πάνω στα θέματα μοναξιάς που νιώθω τον τελευταίο καιρό και προκάλεσα εγώ ο ίδιος όπως πιστεύω.
Κατά τη θερινή περίοδο δούλευα σε ένα ξενοδοχείο.Πριν πάω ήμουν με μια κοπέλα για περίπου 7 μήνες και περνούσαμε πάρα πολύ όμορφα.Ιδανικά θα έλεγα
αλλά όταν έφυγα αρχίσανε τα θέματα λόγο απόστασης(ζήλιες κτλ) Σε κάποια στιγμή και πάνω στον εκνευρισμό μου της είπα να χωρίσουμε και δεν το συζητούσα καν.
Αφού κάθισα και σκέφτηκα και είδα πόσο μου λείπει προσπάθησα να την ξανακερδίσω αλλά αυτή είχε βρει ήδη κάποιον άλλον μέσα σε 1 βδομάδα και μου είπε χαρακτηριστικά
ότι το αφήσαμε πολύ και δεν μπορεί να γίνει κάτι.Προσπάθησα να το πάρω απόφαση το πήρα και λόγο κούρασης και στρες την ξέχασα.Γυρνώντας στην πόλη μου όπου
είμασταν μαζί την σκέφτομαι συνέχεια έχω εφιάλτες και γενικά αισθάνομαι ότι κάνω μου θυμίζει εκείνη.Έχω χάσει τη διάθεση μου να κάνω πράγματα και γενικά ενώ γνώρισα
2 κοπέλες και κάναμε διάφορα δεν αισθανόμουν ικανοποιημένος με αυτό και ήθελα και κάτι παραπάνω.Πιστεύω αν και την χώρισα εγώ δνε την έχω ξεπεράσει.
Εσείς τι λέτε μου συμβαίνει αυτό γιατί απλα κάθομαι και δεν κάνω κάποια δραστηριότητα στη ζωη μου και αν αρχίσω θα το ξεπεράσω?
Είναι κάτι εγωιστικό και νιώθω έτσι επειδή βρήκε κατευθειαν κάποιον αλλον και απλά τη θέλω πίσω επειδή είμαι μόνος?
Να σημειώσω ότι γενικά δεν θυμάμαι τον εαυτό μου για πολύ καιρό χωρίς σχέση και τώρα νιώθω περίεργα που "ξέπεσα" σε Onenight stand Που δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Επίσης νομίζω δεν αξίζει να συμβιβαστώ με κάτι απλά για να είμαι με κάποια ή να ξαναπαρακαλέσω την πρωην μου να είμαστε μαζί γιατι στο κάτω κάτω θα μου πει τα ίδια..
Και τέλος πως γίνεται ενώ θεωρητικά λες ότι αγαπάς κάποιον τόσο πολύ όπως έλεγε η πρωην μου να τον ξεπερνάς μέσα σε 1 βδομάδα και να ξεκινάς κάτι άλλο?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας αλλά καλό θα μου κάνει να ακούσω και καμια γνώμη από άτομα που δεν με ξέρουνε προσωπικά γιατι τα φιλαράκια μου μου λένε απλα "Πάμε για άλλα ρε φιλε μην κολλάς" κάτι το οποίο δεν μπορώ να κάνω έτσι απλά..