Πρόβλημα με τουσ γονείς μου εξαιτίας του γάμου μου
Γειά σας. Θέλω να εκφράσω ένα προσωπικό μου πρόβλημα με τουσ γονείς μου. Γνώρισα μία κοπέλα πριν από 9 χρόνια. Εγώ ήμουν 23 και εκείνη 26. Μετά από 2 χρόνια ανακοίνωσα στουσ γονείς μου ότι με αυτό τον ανθρωπο θέλω να προχωρήσω την ζωή μου και αρχικά να μείνουμε μαζί και μετα να παντρευτούμε. Οι γονείς μου ήταν αντίθετοι και σαν πρόβλημα τότε βλέπανε την διαφορά ηλικίας. Μετα από κάποιους μήνες η κοπέλα μου προσβλήθηκε από καρκίνο του μαστού, οπότε τα σχέδια μασ αναβλήθηκαν για 1 χρόνο. Εγώ στάθηκα δίπλα της γιατί την αγαπάω πάρα πολύ και πίστευω ότι στα εύκολα και στα δύσκολα 2 άνθρωποι που αγαπιούνται πρέπει να είναι μαζί. Από την πρώτη στιγμη δήλωσα στουσ γονείς μου οτι ακόμα και αν έχουν διαφορετική γνώμη εγω θα κάνω πραγματικά αυτο που θέλω (ίσως για πρώτη φορά στην ζωή μου ήμουν τόσο κάθετος απέναντί τους). 1,5 χρόνο μετά όταν όλα πήγανε μια χαρά απο θέμα υγείας βρήκαμε σπίτι και μείναμε μαζί. Σιγά σιγά και οι γονείς μου έδειξαν να συμβιβάζονται με την απόφασή μου και άλλαξε λιγάκι η στάση τους. μετά απο 2 χρόνια συγκατοίκησης αποφασίσαμε να παντρευτούμε (έιμαστε ήδη 2 χρόνια παντρεμένοι) και μετά απο την απόφασή μας αυτή γνωριστίκανε και οι γονείς μας. Όλα πηγαίνανε μια χαρά μέχρι πρίν απο 1 μήνα. Μετακομίσαμε σε ενα΄καλύετρο σπίτι που τηχαίνει να είναι απέναντι από τα πεθερικά μου. Το προηγούμενο ειχε απόσταση περίπου στα 800 μέτρα. Ξαφνικά για ασήμαντο λόγο ο πατερας μου άρχισε να φώναζει και να με πιέζει να χωρίσω λέγοντας ότι δεν κανει αυτή η γυναίκα για μενα, οτι με κάνει οτι θελει. σε αυτά συμφωνούσε και η μητέρα μου μεχρι ενος σημείου. Ο πατερασ μου αρχισε να πινει, να φευγει απο το σπιτι, να μου στελνει μυνηματα οτι πρεπει να εχω τύψεις για οτι θα γίνει κτλ. Προσπάθησα με ήρεμο τρόπο να συζητήσω μαζί τους και να τους εξηγήσω αυτά που τους έλεγα 6 χρόνια πριν. Ήταν ανενδοτοι. ο πεταρας μου σκέφτηκε να ερχετε στην δουλεία μου και να φωνάζει να γυρισω σπίτι για να με διώξουν από την δουλεια και τετοια παρόμοια. μεχρι που μου ζήτησε να αλλάξω το επίθετό μου!! Όλοι έχουν καταλάβει, ακόμα και η μητέρα μου, ότι πρέπει να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό. Η μητέρα μου δεν ξέρει πως να το χειριστεί, και με ενημερώνει για την κατασταση στο σπίτι μέσω μυνημάτων. Πριν λίγες ημέρες ο πατέρας μου της είπε οτι θέλει να έρθει στο σπίτι μου να μιλήσουμε οι 2 μας και ταυτόχρονα να λείπει η γυναίκα μου για να δει λέει αν μπορώ να της επιβληθώ!!! δεν θέλω να έρθει αφενός γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει, ίσως να κάνει κακό στον εαυτό του μπροστά μου, και αφετέρου δεν βρίσκω τον λόγο να λέμε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά. Πρόχθες ήπιε πάλι και μου εστειλε μηνύματα με στίχους από τραγούδια και μετα με πηρε τηλ με κλάματα οτι θέλει να ερθει σπίτι να του πω και να μου πει και οτι είναι αποφασισμένος για ολα και οτι πισω δεν κάνει! Έχω χασει την ηρεμια μου! Τι να κάνω? Η μητέρα μου πιστευει οτι αμα τον αφησω να ερθει τα πραγματα θα ηρεμησουν. εγω δεν το πιστεύω καθόλου. Προσθέτω ότι ο πατερας μου είναι υιοθετημένος από τα 4 του απο την νονά του και εγω είμαι μοναχοπαίδι