Τι ηταν αυτο;Το χει παθει κανεις αλλος;
Πριν ξεκινησω να πω οτι μπορει να σας φανει τελειως ηλιθιο ή χαζο αλλα εμενα με εχει τρομοκρατησει.Εχθες το βραδυ που κοιμομουν..θυμαμαι οτι καποια στιγμη σηκωθηκα και ειδα ενα σκυλι απεναντι μου..το οποιο το κοιταξα για λιγο και μετα εξαφανηστηκε σαν ολογραμμα και μετα ξανακοιμηθηκα..Και απο το πρωι που χω σηκωθει εχω πανικοβληθει μην εχω παραισθησεις ή κατι τετοιο..Το πα στην μανα μου,μου λεει μαλλον θα βλεπα ονειρο και δεν ειχα ξυπνησει καλα καλα.Και εγω αυτο πιστευω γιατι το χα ξαναπαθει μια φορα πολυ παλια(οχι ακριβως το ιδιο ηταν πιο ηπιο),αλλα αυτο ηταν πριν απο ενα ασχημο ονειρο που χα δει..Απλα με εχει τρομοκρατησει επειδη θυμαμαι οτι σηκωθηκα,το κοιταξα για λιγο και μετα οταν εξαφανιστηκε ξανακοιμηθηκα και δεν θυμαμαι να βλεπα καποιο ονειρο πριν απο αυτο το πραγμα..Για αυτο εχω τρομοκρατηθει τοσο πολυ.Αυτο εγινε επειδη μπορει να βλεπα καποιο ονειρο και να μην το θυμαμαι απλα και απλα εκεινη την στιγμη να μην ειχα ξυπνησει καλα καλα ή μηπως ηταν κατι που δα στον υπνο μου;Το χει περασει ποτε κανεις αυτο;Δεν ειναι καποιο προβλημα με παραισθησεις ετσι;Παρακαλω απαντηστε..