Quote:
οταν λες κουραστηκα να ειμαι σε σχεση μου δινεις την εντυπωση οτι ενοεις κουραστηκα να ειμαι αυτος που θελουν οι αλλοι.
Μάλλον ναι αν κ δεν καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες ...
Quote:
δηλαδη τι ενοεις ακριβως οτι ξαφνικα αλλαξες?
Ξενέρωνα με τα προβλήματα... κ τους καβγάδες που κάναμε αλλα δεν ηξερα ποτε πρέπει να σταματήσεις μια σχέσει (ειναι η αλήθεια) γιατι δεν ειχα ξανα ... οποτε τα μαζευα
Quote:
οταν ελεγες οχι ενοουσες οτι λεω οχι δε θα ειμαι πια αυτος που θες να ειμαι?
ναι δεν θα στέκομαι πλέον δίπλα της σαν σύντροφος ούτε σαν φίλος
Quote:
μηπως δεν εχει καταλαβει οτι οσο καιρο τα ειχατε εισουν αυτος που ηθελε κ ειχες ξεχασει πως ηθελες να εισαι ο ιδιος?
ναι κατι τετοιο (αν κατάλαβα καλα)
Quote:
το θεμα ειναι οτι ετσι οπως το λες εχω την εντυπωση αλλα δε ξερω αν ειναι σωστη οτι ξαφνικα αλλαξες κ αυτη δε το καταλαβε αλλα περιμενει να δει αυτο που ειχε συνηθησει]εχω την εντυπωση οτι της εχεις γινει συνηθεια
ναι άλλαξα συμπεριφορά αλλα αυτή ποτε δεν το κατάλαβε, της ειχα πει οτι σκεφτόμουνα να χωρίσουμε 2-3 φορές κ έκλαιγε και έλεγε να προσπαθεισουμε (γενικά τον τελευταίο χρόνο την στήριζα πάρα πολυ αλλα η επιθυμία μου για σεξ ηταν στο 5% σε σχεση με τον πρώτο χρόνο... δεν ήθελα δηλαδή !)
Quote:
μαλον συνηθισε να σε εχει διπλα της κ της κακοφανηκε
Σίγουρα την συμβούλευα καλύτερα απο οποιονδήποτε (για τα οικογενιακα θεματα κ αλλα) γιαυτο κ με ειχε μεγάλη ανάγκη επειδή είμαι άνθρωπος με πάρα πολύ υπομονή κ ηρεμία της τα εξηγούσα ολα πολυ αναλυτικά ...
Quote:
πες με απιστο θωμα αν θες αλλα αυτο δυσκολευομαι να το πιστεψω
χαχαχα μπορεί να τσιμπήθηκα με μια κοπέλα κ αυτη το ίδιο, αλλα δεν βόλεψε να συνεχιστή λογο απόστασης (θεσσαλονικη - αθηνα) κ λίγου χρονου γνωριμίας ( 2 μέρες)
Επίσης δεν ξερω τι μου συμβαίνει αλλα συνεχίζω να μην εχω όρεξη για σεξ ...
Σίγουρα θα ηταν καλο να παω σε κάποιο ψυχολόγο αλλα δεν ξερω κάποιον....
[/QUOTE] παρακαλω!:)[/QUOTE]
:P