Σχετικα με φαρμακα για τα νευρα,ταχυκαρδιες,που εχουν δραση κι στην καρδια τι ξερετε?
Πριν 1-2 χρονια ειχα παρει κατι φαρμακα απο ενα ψυχιατρο, το συγκεκρημενο φαρμακο λεγετε "CATAPRESAN" (μπορει να κανω καποιο μικρο λαθος) , ο γιατρος μου χε πει να το παρω με πολυ προσοχη, ο συνδιασμος του με την ηρωινη ( ηταν μια θεραπεια -απο τις πολλες που χω κανει για να κοψω αυτη τη καταρα τη κολολ πρεζα δλδη- μια περιεργη οπου δεν ειχε να κανει με υποκαταστατα οπως μεθαδονη ,βρουπομορφινες κ.α.) ο γιατρος αυτος μου ειπε οτι πρεπει να ακολουθησω ενα προγραμμα .
Επρεπε να πεσω σιγα σιγα στην δοση που επινα , ηρωινη δλδη απο 2-3 γρ. να πεφτω μερα με την μερα κι οταν εφταναστο 0,5γρ. να κατσω 1 μερα χωρις τυποτα κι μετα να περνω αυτο το φαρμακο, μου ειχε πει οτι μπορω να το παρω κι μετα απο καιρο αμα μου τυχενουν ταχυπαλμιες ,αμα εχω πολυ ενταση κι νευρα , αμα χτυπα η καρδιαμου χωρις λογο.
Ετσι λοιπον επειδη δεν εκανα σωστα την θεραπεια, επειδη τωτες την ειχα δει να "φυγω" μου ειχε πει οτι ο συνδιασμος ηρωινης κι του φαρμακου αυτου CATAPRESAN ειναι πολυ επικυνδηνη ο λογος οτι η ηρωινη ριχνει τη πιεση αρκετα, κι το ρυθμο των αναπνοων , σε συνδιασμο με το φαρμακο αυτο που ειναι για να πεφτει η πιεση, για να μην εχω ταχυπαλμιες κι τετοια .Ετσι λοιπον μια μερα ενο ειχα παρει 2 χαπια πηγα κι ηπια, στην αρχη δεν ενιωσα κατι, μεσα σε 1 ωρα το πολυ αρχισα να ζαληζομαι, να βλεπω αστερακια, να οδηγαω με το ζορι! ειχα παθει κατι σαν τρεμουλο! γενικα ενιωθα να σβηνω! αφου η αναπνοες μου γινοταν απο δικια μου προσπαθεια! δυσκολο να το εξιγησω αλλα ενιωθα σαν να αναπνεω επειδη το εκανα εγω, αμα δε προσπαθουσα δεν αναιβενε το δυαφραγμα! ξερω πως ακουγοντε παραξενα αλλα ετσι ηταν παραξενα!
Το θεμα ειναι αν υπαρχει καποιος εδω στο φορουμ που να εχει προσωπικη εμπειρια απο αυτο το φαρμακο, η αν υπαρχει κανας φαρμακοποιος η γιατρος, θα ηθελα πολυ να μαθω αν μπορω να το χρησιμοποιησω ξανα αυτο το χαπι αλλα για αλλο λογο, επειδη καμια φορα φρικαρω! τρεμω απο τα νευρα μου! δεν μπορω να ηρεμησω ! νιωθω την καρδιαμου να χτυπα σαν τα τυμπανα του Λομπαρντο! την ακουω τοσο δυνατα! που τρομαζω! αν ξερετε κατι θα θελα να μου πειτε, ευχαρηστω¨)