Help!Άγχος σε σημείο απελπισίας.
Γεια σας πρώτη φορά στo forum...Θα ήθελα την συμβουλη σας. Είμαι 21 χρονων και εδω και 5 περίπου χρόνια έχω ένα παρα πολυ έντονο πρόβλημα αγχους δηλαδή όταν είναι να παρουσιάσω μία εργασία στο ΤΕΙ μου ή πρέπει να συνομιλήσω με ξένους ανθρώπους ακόμα και στο τηλέφωνο η γενικά βρεθώ σε μία θεση στην οποία θα μιλησω με καποιον ξενο με πιάνει ένα απίστευτο τρέμουλο στα χερια (μιλαμε σε σημειο να μην μπορω να βαλψω το καπακι του στυλου μου) εφιδρωση,δυσπνοια,τρέμουλο τησ φωνης ακόμα και πονοκοιλος δηλαδή υποφέρω. Αυτο έχει έντονη επίδραση στην προσωπική μου αλλα και ακαδημαϊκή ζωή καθώς πλέον προτυμώ να μην παιρνω εργασία παρολο που μου αρεσουν γιατι δεν μπορω να τις παρουσιάσω επίσης επειδή πρόσφατα αποφασισα να παρω διπλωμα οδηγησης (πετα απο πιεση απο τους δικούς μου) φοβαμαι την ώρα και την στιγμη που θα δώσω και θα ειναι τρεις άνθρωποι πίσω μου και θα με κοιτάνε.Με πιανει πανικος και μόνο στην σκέψη δεν μπορειτε να φανταστείτε πόσο αβολα και άσκημα με κανει να νιώθω αυτό ακόμα και αν θέλω να τι κρύψω δεν μπορώ λόγω του τρέμουλου των χεριών μου. Μία φίλη μου μου είπε οτι μάλλον πάσχω από καποια κοινωνική διαταραχή...Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά έχω απελπιστεί...