Originally Posted by
thevillager
Γεια σας. Ονομάζομαι Κώστας και είμαι 18 ετών. Φέτος πέρασα στο πανεπιστήμιο στην σχολή που ήθελα.
Και ενώ θα έπρεπε να είμαι τρισευτυχισμένος, η ψυχολογία μου είναι υπό του μηδενός.
Για κάποιο λόγο άργησα να πάω στο Πανεπιστήμιο για μια εβδομάδα. Οπότε, όλοι είχαν σχηματίσει τις παρέες τους. Την πρώτη μέρα που πήγα γνώρισα κάποια άτομα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και είπαμε να κανονίσουμε να πάμε για καφέ το απόγευμα και ότι θα με έπαιρναν τηλέφωνο για να το οριστικοποιήσουμε.
Περίμενα, περίμενα, περίμενα...
Αλλά το κινητό δεν χτύπησε.
Σκέφτηκα "Θα έχουν δουλειές".
Όσο περνούσαν οι μέρες έβλεπα να απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Τους έπαιρνα τηλέφωνο και είτε δεν απαντούσαν, ή είχαν κάτι να κάνουν. Μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να μου λένε απλώς "Καλημέρα".
Η ψυχολογική μου κατάσταση είναι άθλια. Στο πανεπιστήμιο περιφέρομαι μόνος μου. Όσο και να προσπαθώ να δημιουργήσω φιλίες, δεν τα καταφέρνω. Και μέσα μου με βασανίζει αυτό το "Γιατί;".
Όλοι μου οι φίλοι από το λύκειο μου λένε ποσό γαμάτα περνάνε (είμαστε σε διαφορετικές πόλεις), ότι ξενυχτάνε κάθε βράδυ, ότι είναι όλη μέρα για καφέ, ότι..., ότι ..., ότι...
Που είναι αυτή η ομορφιά της φοιτητικής ζωής για έμενα; Που είναι όλη αυτή η καλοπέραση; Που;
Δεν έχω πλέον όρεξη για τίποτα. Η μόνη μου παρέα είναι ο υπολογιστής.
Κλείνομαι μέσα όλη μέρα. Τα βράδια κάθομαι και κλαίω. Όταν ξυπνάω, είμαι καλύτερα. Ηρεμώ. Αλλά όταν έρχεται το βράδυ...
Θέλω σε κάποιον να μιλήσω, αλλά ντρέπομαι. Σε όλους λέω οτι περνάω τέλεια και οτι δεν θέλω να φύγω ποτέ από την πόλη που σπουδάζω. Άλλά μεσα μου περνάω τον δικό μου Γολγοθά. Αυτή η κατάσταση μου τρώει τα σωθικά. Θέλω να ξεφύγω, αλλά δεν μπορώ. Βοήθεια...