Καλησπέρα στην παρέα
Το ποστ είναι σεντόνι οπότε ζητάω προκαταβολικά συγνώμη απ οποιον-α ξεκινήσει να το διαβάζει(Δεν μπορούσα να το κάνω πιο λακωνικό sorry).
Γνωρίζομαι με μια κοπέλα σχεδόν 2 χρόνια τώρα αλλά δεν είχαμε επαφές,πέρσι ξεκινήσαμε να μιλάμε αραιά και πού και ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα απ το προηγούμενο Πάσχα.Στην αρχή λίγα πράγματα και μέχρι τον Ιούλιο οι επαφές μας πλέον ήταν καθημερινές και μάλιστα πολύωρες(οσο γινόταν).Αρχικά να πω οτι εμένα αυτή η κοπέλα δεν ήταν ο τύπος μου εμφανισιακά και ειλικρινά στην αρχή δεν είχα κάτι παραπάνω στο μυαλό μου απο μια καλή φιλική σχέση αλλά η αλήθεια είναι οτι αυτό το κορίτσι για διάφορους προσωπικούς λόγους(που δεν θα αναφέρω για να μην κουράσω) απο ενα σημείο και μετά με άγγιξε πολύ περισσότερο απ οτι περίμενα.Απ τα μέσα Ιουλίου και μετά πέρναγα τέλεια μαζί της,ήμουν πολύ χαρούμενος για την παρέα μας και νόμιζα οτι είχα βρει ενα άτομο που ταιριάζαμε απόλυτα.Τέλος πάντων τελευταία μέρα πριν τις διακοπές πάμε βόλτα στην θάλασσα και εκεί ακόμα και σήμερα πιστεύω οτι υπήρχε πολύ ερωτικό κλίμα(δεν ειπώθηκε κάτι για να μαι ειλικρινής αλλά είναι αυτό που λέει ο Σαμπάνης έχει το σώμα γλώσσα που ξέρει Θεε μου πόσα),τέλος πάντων δεν έγινε τίποτα άλλο αξιοσημείωτο και χωριζόμαστε για διακοπές.Αυτή μου λεγε θα με ξεχάσεις κτλ και τις έλεγα λες βλακείες.Τελικά μες το καλοκαίρι την σκεφτόμουν κάθε μέρα και αυτή εμένα(νομίζω) και μεσα στα μηνύματα μας μου έλεγε μεταξύ άλλων(#περνάω τέλεια μαζί σου,#μου κάνει πολύ καλό η παρέα σου,#θα θελα να μασταν μαζί τώρα,#μην τα λες τοσο ωραία γιατί μου λείπεις ακόμα περισσότερο,#τι πράγμα αυτό μαζί σου έγινες το ναρκωτικό μου κτλ).Γύρισε νωρίτερα Αθήνα και μου ανέβαζε στον τοίχο μου στο fb(αχ αυτο το καταραμένο) καρδούλες και τέτοια,αφού να φανταστείτε μαζί με κάποια άλλα ποστ του Ιουλίου πολλοί φίλοι μου στελναν μήνυμα ρε φίλε τα χεις με την κοπέλα και δεν λες τίποτα(αυτό το λεω για να μην νομίζετε οτι είμαι ο μόνος τρελός).Μην πολυλογώ μες το καλοκαίρι και εγω συνηδειτοποίησα οτι την θέλω.
Με τα πολλά και με τα λίγα γύρισα Αθήνα και όταν βγήκαμε τις είπα οτι μου άρεσε και θα θελα να κάνουμε σχέση.Γενικά δεν είπε κάτι συγκεκριμένο και επειδή γενικά είναι ευαίσθητο κορίτσι και την έφερα σε δύσκολη θέση(αφου είδα οτι δεν είχε την εξέλιξη που περίμενα) άλλαξα γρήγορα θέμα λέγοντας οτι η φιλία μας θα παραμείνει ανέπαφη(κάτι που έτσι κι αλλιώς το πίστευα δεν είπα ψεματα).Τέλος πάντων τις επόμενες μέρες υπήρχε μια μεγάλη παγωμάρα μεταξύ μας και ενας μικρόκαυγάς και μετά απο δυο εβδομάδες φεύγω εγω για Σ/Κ στο χωριό(Μέσα προς τέλη Σεπτεμβριου).Εκεί μου έστειλε μήνυμα οτι της εχω λειψει κτλ,γυρνάμε Αθήνα και η σχέση μας ναι μεν δεν ήταν όπως παλιά αλλά δεν υπήρχε και αυτή η παγωμάρα.Θεώρησα οτι θα παραμείνουμε φίλοι..κύλησαν οι μέρες και κάπου προς τον Οκτώβρη η συμπεριφορά της άλλαξε λίγο,μου στέλνει μήνυμα "ήθελα να ξερα που χάνεσαι ποια τα Σαββατόβραδα και δεν λες κουβέντα" ή είχα βγει με μια φίλη και μου πέταξε μπιχτή γι αυτό και μετά απο λίγες μέρες μηνύματα του στυλ "αδιαφορούν όλοι για μένα όπως και συ άλλωστε,αδιαφορείς πως το μπορείς;Τουλάχιστον εύχομαι να περνάς καλά με την νεα σου παρέα και ας με ξέχασες" Η μου πε να βγούμε να γνωρίσω και την κολλητή της και με παίρνει μια φίλη τηλέφωνο και κάρφωσε το βλέμμα να δει ποιός είναι και αφού έκλεισα το τηλ πετάει ενα "που είχαμε μείνει πριν μας διακόψει η κοπέλα;" Τώρα αυτή η συμπεριφορά είναι καθαρά φιλική;Κάτι μεταξύ ζήλειας και πληγωμένου εγωισμού θα έλεγα.Παρολαυτά δεν το προχώραγα καθόλου παραπάνω στο μυαλό μου και ερχόμαστε πριν 2 ακριβώς εβδομάδες και βγαίνουμε εξω και εκεί οκ εγω της είπα κάποια πράγματα σε λίγο έντονο ύφος και φάνηκε οτι πιέστηκε απο μένα,είχε γενικά τα ψυχολογικά της,αυτόν τον καιρό.Βγαίνουμε και την επόμενη μέρα δηλαδή την Παρασκευή και υπήρχε ενας φανερός εκνευρισμός προς εμένα,δεν έδωσα σημασία και την άφησα.Σ/Κ δεν μιλήσαμε και Δευτέρα της έστειλα μήνυμα να με πάρει τηλ αν θέλει..δεν πήρε και ερχόμαστε στην προηγούμενη Πέμπτη και τις λεω θελω να μιλήσουμε ε και μην τα πολυλογώ τότε μου είπε (#το τελευταίο πράγμα που θέλω αυτόν τον καιρό είναι να λύνω τα θεματακια σου,#δεν είμαι στεναχωρημένη αλλά και να ήμουν δεν θα το λεγα σε σενα και οσα σου χω πει πολλά είναι,πάρα πολλά,#ξέχνα τι σου λεγα πριν κάτι μέρες ήταν για να περνάει η ώρα μου,#η συμπεριφορά σου με πνίγει, ειδικά αυτό που έκανες την Δευτερα(θυμιζω την Δευτερα απλά έστειλα ενα sms ολο κ ολο) οσο και να προσπαθείς δεν είναι φιλική συμπεριφορά αυτή,#οσο και να λες οτι είμαστε φίλοι δεν θα μου κάνεις κουμάντο στην ζωη μου) τέτοια πράγματα.Στροφή 180 μοιρών στην συμπεριφορά της.Απο τότε 9 μέρες πριν δεν εχουμε μιλήσει.
Θα θελα να ακούσω την γνώμη σας για την κατάσταση...γενικά εγω εχω καταλήξει οτι και αυτή δεν ήξερε τι ήθελε και τα κανε κουλουβάχατα στο μυαλό της.Αλλά περισσότερο θα θελα να ρωτήσω πως πιστεύεται πρέπει να το προχωρήσω;Γενικά ενα κομμάτι του εαυτού μου έχει θυμώσει πολύ με αυτά της τα λόγια γιατί δεν της είπα ούτε τις έκανα τίποτα(τουλαχιστον τα χω καλά με τον εαυτό μου) και δεν θέλει να της ξαναμιλήσει,όμως γενικά κάθομαι και σκέφτομαι οτι θα σταματήσουμε να μιλάμε χωρίς ούτε καν ενα αντίο ή μια δικαιολογία;Σκέφτομαι και πόσο ωραία περνούσαμε το καλοκαίρι και μ εχει ρίξει ολο αυτό ψυχολογικά πολύ.Έρχεται η ψυχρή λογική και λέει οτι πόσο μπορεί σε 5 μήνες(και το 70% μην πω παραπάνω των συνομιλιών οχι απο κοντά) να είχατε τόσο καλή σχέση αλλά...Πρέπει να ρίξω τα μούτρα μου να της μιλήσω αξίζει;Και αν ναι πως να της φερθώ;Αν πω σκληρά λόγια και θα την απομακρύνω και θα το μετανιώσω κιόλας!Αν είμαι πολύ μαλακός θα είναι σαν να απολογούμαι για κάτι που δεν έκανα..Πφφ ειλικρινά δεν ξέρω.Να πω εδω οτι γενικά περνάει μια φάση αυτοκριτικής και βλέπω στο fb οτι ανεβάζει καταθλιπτικά τραγούδια(πριν κάτι μέρες ανέβασε το "μια γυναίκα φευγει" ημαρτον Παναγία μου για 20 χρονών κορίτσι) και δεν ξέρω σε τι φάση θα την πιάσω αν της μιλήσω,τότε που σταματήσαμε να μιλάμε μου είπε εχω πιάσει πάτο και μόνη μου πρέπει να βγω αν τα καταφέρω.Παρ όλη την συμπεριφορά της κάποια λόγια της δεν μπορώ να τα πιστέψω(πχ οτι σου λεγα ηταν για πλάκα) ποιός ασχολείται τόσο πολύ με τον άλλον για πλάκα;Δεν είναι οτι την δικαιολογώ απόλυτα αλλά ολο αυτό το διάστημα που κάνουμε παρέα αλλά και παλαιότερα που γνωριζόμασταν ποτέ δεν είχε παρουσιάσει τέτοια συμπεριφορά...Τέλος πάντων αυτά ήθελα να σας πω περιμένω τις γνώμες σας,ελπίζω να μην σας κούρασα υπερβολικά.
Ααα και κάτι τελευταίο σαν συμβουλή κορίτσια αν έχετε κάτι και σας ενοχλεί να το λέτε που και που απο νωρίς.Ξέρω οτι θέλετε να τα καταλαβαίνουμε απο μόνοι μας αλλά δεν έχουμε σπουδάσει όλοι ψυχολογία ούτε έχουμε διαβάσει τα άπαντα του Φρόιντ για να καταλαβαίνουμε τα πάντα.Επίσης λέτε για μας αλλά να χετε και σεις λίγο κατανόηση στα δικά μας λάθη,η κ@#%λα η ζωη δεν ήρθε με οδηγίες χρήσης.