Επειδη πραγματικα τελικα το να ψαχνω στο ιντερνετ για κατι που με απασχολει το μονο που κανει ειναι να χειροτερευει το πραγμα..σκεφτηκα να γραψω εδω.Ρε παιδια,δεν αντεχω αλλο την σκεψη οτι ισως δεν μπορεσω να κοιμηθω το βραδυ..με κουραζει απιστευτα πολυ..Αμα με πιασει νυστα θα σκεφτω οτι δεν κοιμαμαι καλα,εχω προβλημα κλπ..και θα μου περασουν απο τον νου ολα αυτα τα ασχημα βραδυα που δεν μπορουσα να κοιμηθω(και ολο αυτο καθαρα επειδη αγχωνομουν για το ποτε θα κοιμηθω και επειδη αναρωτιωμουν τι πρεπει να κανω για να κοιμηθω)..Αλλα ρε γαμωτο,αυτες οι σκεψεις δεν εχουν καν βαση..δηλαδη οκ ειναι μια 2 φορες που εχω χασει μεχρι και 2 ωρες απο τον υπνο μου επειδη αγχωνομουν για την επομενη μερα(σκεφτομουν οτι εχω σχολη αυριο ειναι 1 η ωρα αρα καλυτερα να πεσω να κοιμηθω γρηγορα κλπ)ή μπορει να με πιασει μια υπνηλια ή νυστα κατα την διαρκεια της ημερας και να σκεφτω παλι οτι πρεπει να οιμηθω,δεν κανω καλο υπνο κλπ...Και το σπαστικο ειναι οτι φταινε ΚΑΘΑΡΑ αυτες οι σκεψεις για αυτο που γινεται..Για να καταλαβετε,εκει που ειμαι ηρεμος και κοιμαμαι μια χαρα(χωρις κανα προβλημα)..μια φορα μονο θα σκεφτω ''μηπως με ξαναπιασει κατι παρομοιο τωρα που ειμαι ηρεμος''..και μετα αμα αρχισω να το αναλυω παλι..δεν θα κοιμηθω ευκολα..Εχετε να μου προτινετε κατι για να σταματησω να το κανω αυτο γιατι ειναι πραγματικα κουραστικο και ειναι κουραστικο επειδη αφου το βλεπω και εγω ο ιδιος οτι δεν χω προβλημα,προσπαθω εγω να το κανω προβλημα..και αυτο ειναι οτι χειροτερο!
Α και κατι αλλο..Μια μικρη συμβουλη..αμα σας απασχολει εντονα κατι μην αρχισετε να το ψαχνετε στο ιντερνετ γιατι το μονο που θα πετυχετε ειναι να τρωτε ολο και περισσοτερα κολληματα και να μεγαλωνει το προβλημα.