περι πενθους δυσκολες ερωτησεις......
Αυτο προυπηρχε κ δεν το ειδα????
η τωρα μπηκε σαν κατηγορια???
ποτε στο καλο κανει αυτους τους κυκλους το πενθος?γιατι πενθω με την ιδια ενταση εδω κι εναμιση χρονο??εχω γεμισει απο θυμο κ εχω κολλησει σε αυτο το συναισθημα
ελπιζοντας οτι αν ανελυα καλα τη διαταραχη μου θα ξεθωριαζε το πενθος μου κ τελικα......
ειμαι λαθος που νομιζω οτι αν δεν ηταν μονο 26 θα το ειχα ξεπερασει πιο ευκολα?γιατι αρπαζομαι οταν ακουω να πενθουν για ατομα που τελος παντων φτασαν σε μια ηληκια
σε παιδια που τελος παντων γνωρισαν γονεις κ νιωθω οτι εγω κι ο γιος μου μουτζωθηκαμε απο την ζωη???ποσο καλο θα μου κανει στην πορεια οτι ο γιος μου ειναι ιδιος φατσικα με τον θανωντα πατερα του κι αντρα μου???γιατι ακομα με φρικαρει αυτη η ομοιοτητα???θα κατεληγα σε ψυχιατρο με 8 ημερισιως χαπια αν πενθουσα αλλα δεν ημουν οριακη???το οριακο ευθυνεται για τον ακυρο τροπο μουαντιμετωπισης του πενθους η το πενθος ευθυνεται για τις τελικες του οριακου??????
κι αλλη ερωτηση.που στην ευχη εξαφανισθηκαν οι τροποι μου?μιλαω σε ολους στον ενικο οσο κ να ναι μαλωνω με οποιον να ναι κ ευκολα,βριζω ασχημα...θα ισιωσω ποτε????