Γεια χαρα σε ολους. Θα ηθελα να μοιραστω και εγω μαζι σας ενα μικρο κομματι της καθημερινοτητας μου ωστε να φυγει ενα μικρο βαρος απο πανω μου. Να νιωσω οτι εχω κανει κατι με αυτο που αντιμετωπιζω.
Ειναι καιρος τωρα απ΄ οσο θυμαμαι τον εαυτο μου που παλευω με μια κατασταση που ουτε καν γνωριζω. Η μονη λεξη που μου ερχεται στο μυαλο για αυτη ειναι αβεβαιοτητα. Παντα θυμαμαι τον εαυτο μου χωρισμενο σε δυο κομματια αδυνατο να αποφασισει, να νιωσει, να αντιμετωπισει το παραμικρό. Απο παντα ειμαι κλειστος ανθρωπος και οτι με πληγωνε το κρατουσα για μενα και παντα προσπαθουσα να ευχαριστησω τους αλλους.
Στην κοινωνικη μου ζωη ποτε δεν ειχα κολλητους φιλους που να τους εκμυστηρευομαι τα παντα. Ποτε ομως δεν αντιμετωπισα προβλημα στο να βρισκω ατομα να συναναστρεφομαι και να επικοινωνω μαζι τους απλα δεν καταφερνα να συνεχισω την φιλια και την επαφη μαζι τους για περισσοτερο διαστημα. Παντα τους εχανα και τους χανω. Ισως γιατι ποτε δεν εμπιστευτηκα τους ανθρωπους, ή ισως γιατι μου αρεσει να αυτοκαταστρεφομαι.
Αυτοκαταστροφη. Αυτη ειναι μια κατασταση που με συνοδευει σε οτι και αν κανω, οπου και αν παω. Οτι χτιζω με κοπους στη ζωη μου το καταστρεφω μεσα σε μια νυχτα.
Ποτε δεν απεκτησα μια σαφη εικονα για τον εαυτο μου. Παντα υποκρινομουνα και αλλαζα συμπεριφορα με αποτελεσμα να χασω τον ιδιο μου τον εαυτο και να μην ξερω ποιος ειμαι και τι ζηταω σε αυτη τη ζωη. Τιποτα δεν μου προκαλει το ενδιαφερον και σε συνδυασμο με την θλιψη και την απογοητευση που νιωθω νομιζα οτι ειχα πεσει σε καταθλιψη. Ομως αυτο το συναισθημα δεν ειναι σταθερο και μερικες φορες φερομαι φυσιολογικα σε καμια περιπτωση ομως σαν μανιακος. Απο την απελπισια νιωθω ξαφνικα απαξιωση για ολα. Απο εκει που υποτιμω τον εαυτο μου ξαφνικα τον υπερεκτιμω. Δεν ξερω πραγματικα τι μου γινεται.
Και τα συναισθηματα μου αλλαζουν γρηγορα με την οργη να διαδεχεται την θλιψη, την απογοητευση, την χαρα, την ελπιδα, την αγαπη. Στις ερωτικες μου σχεσεις γινεται το ιδιο με τα συναισθηματα για την εκαστοτε κοπελα να αλλαζουν. Την μια μερα την λατρευω και την αλλη δεν θελω να την βλεπω. Καθε βδομαδα ερωτευομαι και αλλη με αυτο που νιωθω να εναλλασεται. Ποτε να θελω την μια ποτε την αλλη. Ποτε δεν εχω αγαπησει αληθινα και σταθερα μια.
Και μεσα σ\'ολα οι τασεις φυγης. Π.χ. ειμαι 25 χρονων και εχω μια σταθερη δουλεια η οποια δεν με γεμιζει, δεν μου αρεσει. Ειναι σε ενα εντονο ψυχοπιεστικο περιβαλλον και θελω να την εγκαταλειψω μη λογαριαζοντας τις σοβαρες συνεπειες που θα εχει αυτο. Θελω απλα να φυγω να νιωσω ψυχικη ηρεμια αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο και αν θα γινει αυτο. Ειναι παλι φορες που αλλαζω γνωμη και θελω να μεινω και ολο αυτο παει να με τρελανει. Εχω την αισθηση πως παντα κανω την λαθος επιλογη οπως την εκανα και στο παρελθον. Νιωθω οτι ειμαι κλεισμενος στην φυλακη και εχω μπροστα μου ενα αδιεξοδο. Κυριολεκτικα δεν ξερω τι να κανω...
Παντα θελω να φυω απο οπου ανηκω, παντα καταστρεφω οτι δημιουργω και μετα ψαχνω να βρω τι εφταιξε, τι πηγε στραβα. Εγω φταιω και κανεις αλλος. Απλα αναζητω ενα στηριγμα να συνεχισω, μια ελπιδα. Νιωθω οτι ολα καταρρεουν.
Αυτος ειμαι λοιπον, ισως καπου να υπερεβαλλα, ισως καπου να μην τα ειπα ολα αλλα δεν εχει σημασια. Το τι με ταλαιπωρει το ξερετε εσεις οι επαγγελματιες. Εγω ειμαι απλα ηθελα να τα πω να ξεσπασω και τιποτα παραπανω.
Συγγνωμη αν σας κουρασα....