Quote:
Originally posted by 2y7
Χαιρετώ!!
Αν δεν μου το κόπψουν οι Ανδμιν το γραμματάκι μου και δεν σκάσετε στα γέλια απο την ανορθωγραφία μου και ...(ουφ!) δεν βαρέσται - διαβάστε και το δικό μου παραλλήριμα και εκφέρετε γνώμη παρακαλώ!!;).
Λοίπον, εγώ φαίνομαι παιδάκι χάρωπο & από ότι λένε, ακόμα & τώρα που έιμαι σε αυτή την κατάστασή! Αν και οι άλλοι προσπαθόυν να υποβιβάσουν το γεγονός εγώ νομίζω ότι έχω κατάθλιψη, δεν ξέρω αν είναι & τίποτα άλλο!
Εδώ & 2 συν μήνες είμαι πολύ ωραία..:(. Ο χρόνος περνάει & εγώ ενώ είμαι πόλυ κοινωνικό ον, έχω αποξενωθεί από οικογένεια, φίλους - γνωστούς / με έχουν γράψει & αυτοί λόγο της κατάστασης μου- βαρεθήκανε. Τα βλέπω όλα μαύρα άντε & γκρι, με ορεώτατες κρίσεις κλάματος! Δεν έχω κάμια όρεξη για να ψάξω για δουλεία (είμαι & άνεργη έδω και κάποιο διάστημα), να ασχοληθώ με τα χόμπυ μου, με τον ευατό μου κ.α. Αντα αυτών καπνίζω περισσότερο, πίνω περισσότερο αλκοόλ, μου έχει μειωθεί & η όρεξη, κοιμάμαι ακόμα ποιο αργά, μαδάω περισσότερο (ακόμα & από τον γάτο μου!!:P), όταν κοιμάμαι βλέπω σύνηθως οτι με κυνηγάνε ή κάνω διακεκομένο ύπνο, α....και πολύ κλάααμα ακόμα & όταν βλέπω Βουτσά(έλεος!)!Και όταν επιτέλους βγαίνω ή θα δείνω την αίσθήση (ενώ ξέρουν) στους άλλους ότι στην δεδομένη στίγμη είμαι μια χαρά το πάρτυ άνιμαλ ενα πράμα :o ένω το ίδιο βράδυ εγώ θα γυρνά σπίτι & θα βάζω τα κλάμα & ας μου την έχουν πέσει 3 άντρές!:mad: ή θα πιγαίνω βόλτα, θέατρο μόνη μου! Δεν είμαι άνθρωπος που ζητάω βοήθεια ή παρακαλάω οπότε ντρέπομαι για την κατάντια μου και απόμονονομαι. Και για να κλείνω, η παρούσα κατάσταση είναι μόνη (σαν το λεμόνι!) χωρίς άντρα, φίλους, λευτά, δουλεία!!Τέλεια!
Αυτά!!!Σας ευχάριστω, θα χαιρόμουν αν μου γράφατε κάτι...ότι νομίζετε!
Υ.Γ. Να ΄στε πάντα καλά, χαρούμενοι & ευτυχισμένοι
Είναι λογικό,όταν νιώθεις άσχημα ψυχολογικά να θέλεις να αποξενωθείς από τους άλλους. Εγώ,όμως,θα σου πρότεινα να μην το κάνεις.