Καλησπέρα!Έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό και θα ήθελα κάποια γνώμη!Δεν ξέρω αν το δημοσιεύω στη σωστή κατηγορία,αλλά μου φάνηκε η πιο κατάλληλη.Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής: κάθε φορά που βγαίνω έξω,ειδικά σε μέρη με πολύ κόσμο με πιάνει ένα ανεξήγητο άγχος και νιώθω πολύ περίεργα.Πολλές φορές φτάνω σε σημείο να με πιάσει πονοκέφαλος,να ζαλίζομαι και να αισθάνομαι πόνο (σαν σουβλιές) στα μάτια ενώ επίσης δεν έχω καθόλου σταθερό ειρμό σκέψεων.Δεν μπορώ με τίποτα να φάω κάτι έξω,νιώθω ότι όλοι θα με κοιτάνε.Να σημειώσω ότι είμαι φοιτητής οπότε αναγκαστικά λόγω σχολής είμαι καθημερινά έξω.Σε περιπτώσεις όπου είμαι μόνος μου ανάμεσα σε κόσμο προχωράω όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να μη χρειαστεί να μείνω γα πολύ μέσα στο πλήθος και με πιάνει πάλι ο πονοκέφαλος και οι ζαλάδες.Είναι κάποιου είδους κοινωνικής φοβίας αυτό?Ανέκαθεν το είχα νομίζω αλλά μέχρι ένα σημείο είχα τον έλεγχο,πλέον όμως δεν το μπορώ καθόλου.Αν κάποιος έχει παρόμοιο θέμα ή γνωρίζει κάτι ας απαντήσει.Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή! :)