προβλημα με το χομπι του αντρα μου !
γεια σας ! θα σας τα πω οσο μπορω εν συντομια ! ειμαστε 8 χρονια μαζι με τον αντρα μου ! ειμαστε πολυ ερωτευμενοι γενικα παραπονο δεν εχω ! το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυασχολος ! για να καταλαβεται λογω τις δουλειας του 1-2 φορες την εβδομαδα δεν θα τον δω καθολου ! επιπλεον εχει σαν δευτερη δουλεια κατι αγροτικες δουλειες στο χωριο του που απεχει μιση ωρητσα απο την πολη μας και κατα βαση 2-5 μηνες που αφιερωνει στις δουλειες εκει ερχετε σπιτι 7-8 το βραδυ ! ολο αυτο συν τη δουλεια του και συν τις ημερες που αναγκαστηκα λειπει απο το σπιτι ! φυσικα δεν εχω καμια απαιτηση να σταματησει τις δουλειες στο χωριο του οπου εχουμε κι απο κει ενα μικρο ησοδημα καθως εγω ειμαι ανεργη ! αλλα σαν να μην εφτανε ολο αυτο του αρεσει πολυ το κυνηγη ! και μια μερα την εβδομαδα την αφιερωνει εκει ! ξερει οτι με ενοχλει και το εχει περιορισει ! αλλα ακομα και περιορισμενο που ειναι εμενα με ενοχλει που παει εστω και μια μερα χαμενη για εμας ! δεν θελω να του το δειχνω αλλα με στεναχωρει πολυ οταν με παραταει σπιτι ολη μερα για να παει εκει ! νιωθω σαν 50αρα νοικοκυρουλα που περιμενει να ερθει ο συζηγος στο σπιτι ενω ειμαι μολις 24 χρ. πλεον καθε φορα που μου λεει οτι θα παει για κυνηγη με πιανουν τα κλαματα οχι μπροστα του οσο μπορω αλλα το καταλαβαινει και εχει καταντησει να φοβαται να μου πει οτι θελει να παει γτ ξερει ποσο με ενοχλει ! νιωθω τυψεις που νιωθει ετσι και δεν τον αφηνω να χαρει κατι που αγαπαει ομως πραγματικα δεν το αντεχω ... με θεωρητε παραλογη? πως να το διαχειρηστω ? καθε χρονο τετεια περιοδο ειμαι μες την μελανχολια!
συγνωμη για το σεντονι που εγραψα !