Δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω...please help!!!
Καλησπερα σε ολα τα μελη! Εδω και 1,5 χρονο προσπαθω να αδυνατισω αλλα αποτυγχανω παταγωδως...ειμαι 1,78 94 κιλα και πρεπει να χασω το λιγοτερο 15. Και ενω ξεκιναω διατροφη και γυμναστηριο και χανω 5-6 κιλα, μετα απο 10-12 μερες παντα κατι συμβαινει και χαλαω τι διατροφη μου, αρχιζω και τρωω ανεξελενκτα και ασυναισθητα μεγαλες ποσοτητες φαγητου σε ολη τη διαρκεια τις μερας(αυτο μπορει και να κρατησει και 5 μερες), νιωθω μια συνεχης πεινα. Ετσι οτι κιλα εχασα τα ξαναπερνω πισω...για παραδειγμα πριν μια βδομαδα ημουν 89 κιλα και τωρα ειμαι 94 καθως ολη την ωρα τρωω! Ειμαι απογοητευμενος και απελπισμενος...εχω σκεφτει απο το να αυτοκτονησω μεχρι να παω να κλειστω σε μια κλινικη! Δεν ξερω που μπορει να οφειλεται ολη αυτη η υπερφαγια...εκανα εξετασεις αιματας, και θυροειδη και ολα ηταν φυσιολογικα! Παιρνω βεβαια αντικαταθληπτικα και αγχολυτικα για το αγχος και τις κρισεις πανικου που εχω εδω και 5 χρονια(seropram και xanax), δεν ξερω αν οφειλεται σε αυτα. Παντως μου κανει εντυπωση πως δε μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου, παλια εχανα και επαιρνα κιλα οτι ωρα ηθελα χωρις καμια δυσκολια...τωρα εδω και ενα χρονο μια παω 90 και μια 95...εξαιτιας της υπερφαγιας! Δεν κανω εμετους, ουτε χρησιμοποιω καθαρτικα, απλα νιωθω ενοχες μετα απο το πολυ φαι και απογοητευση οταν βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεφτη! Βλεπω τον εαυτο μου πως ηταν παλια σε φωτογραφιες και πως ειμαι τωρα και πολλες φορες βαζω τα κλαμματα...