Έχω καιρό να γράψω. Βρήκα μιά γερή αφορμή.Εργάζομαι σε ενα ''ειδικό σχολείο''.Οι μαθητές που είναι εδώ, προέρχονται ως επι το πλείστον απο οικογένειες μεταναστών, χαμηλής μόρφωσης, ανεπαρκούς αγωγής γενικότερα.Με πολλά κενά απ' το Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Για να μη γράφω πολλά,τα παιδιά θέλουν αρκετή προσοχή, και τους τη δίνω. Τα πράγματα έχουν παεί πολύ καλά προς το παρόν.Φαίνεται απ' τη συμπεριφορά μου απεναντί τους και απ' τη συμπεριφορά τους απεναντί μου.Οι συνάδελφοι, δεν έχουν βέβαια την ίδια αντιμετώπιση προς αυτά.Εγώ τους δίνω και τους δείχνω πολύ όρεξη, κατανόηση, χρόνο, διάθεση κλπ Το ερώτημα είναι: Μήπως βλέπω στα προσωπά τους το ''κακοποιημένο'' και παραμελημένο παιδί που υπήρξα κάποτε; Μια που γιά όσους με γνωρίζουν μέσω της διαδικτυακής αλληλογραφίας μου στο forum, εχω περάσει μείζων καταθλιπτικο επεισόδιο. Εδώ και καιρό είμαι σε φάση ανάρρωσης-ανάκαμψης και σε αρκετούς τομείς με αρκετή δυναμική πλέον. Το ζήτημα που προκύπτει...μήπως παίζω με τη φωτιά λειτουργωντας με τον τρόπο αυτό;
Θα ήθελα να ακούσω την αποψή σας, μια που για μένα είναι καίριο το θέμα.