Δυσκολευομαι να παω παρακατω
Καλησπερα! το προβλημα μου ειναι οτι εδω και μισο χρονο εχω βγει απο μια σχεση! η σχεση κρατησε εναμιση χρονο... εγω τη κοπελα και αργοτερα την ηθελα τρελα, εκανα χαζομαρες με το να τη πριζω να ξαναγυρισει,μεχρι που καποια στιγμη το πηρα αποφαση οτι ειχα τελειωσει για εκεινη και προσπαθησα να το ξεπερασω! δε το κρυβω οτι ειναι μερες που τη σκεφτομαι αλλα οχι γιατι μου λειπει ακριβως, απλα γιατι νιωθω να με πνιγει ενα μεγαλο "γιατι"!! δε νομιζω οτι μου αξιζε η ολη συμπεριφορα της απεναντι μου..αλλα στη προκειμενη περιπτωση δεν ειναι αυτο το θεμα μου! γενικα εχω ενα θεματακι να βρω κοπελα..το ψαχνω αρκετα,δε τη "πεφτω" ακριβως σε κοπελες απλα με τη κουβεντα κτλπ βλεπω αν παει προς τα κει το πραγμα ή οχι! δε το χω πολυ με τις γνωριμιες, μπορει να ειμαι ντροπαλος ή οτιδηποτε! τις τελευταιες μερες εμφανιστηκε κατι τελειως απροσμενο! μια κοπελα που μου αρεσε αλλα παλιοτερα λεγαμε απλα ενα γεια αρχισε να μου μιλαει απο το φεισμπουκ και ολα δειχνουν πως και εκεινης της αρεσω... της ειπα να παμε για καφε μου ειπε αμεσως ναι και να κανονισω εγω το ποτε! περασε μια βδομαδα λιγο οτι να ναι γιατι ειχαμε κατι τρεξιματα κ οι δυο και προχθες ξαναμιλησαμε και μ ειπε οτι περιμενει τη προσκληση μου... εγω ακομα το σκεφτομαι ομως...αυτο ειναι το προβλημα μου! οτι δυσκολευομαι να παω παρακατω... ενω η κοπελα ειναι πολυ ομορφη κτλπ και αν μου λεγε καποιος οτι θα με ψιλοφλερταρε η συγκεκριμενη θα λεγα "μακαρι"!! κατι με τραβαει πισω...ηρεμησα πολυ μετα τη πρωην μου αλλα μου ελειπε παντα μια σχεση,ενας ανθρωπος διπλα μου...και βλεπω οτι με αυτη τη κοπελα μου δινετε μια ευκαιρια ισως για κατι καλο.. γιατι κολλαω? γιατι δε μπορω να αρπαξω αυτη την ευκαιρια και το σκεφτομαι απο δω,το σκεφτομαι απο κει και τελικα δε καταληγω πουθενα? μου ειναι δυσκολο ακομα και να πω αυτο το "παμε για ενα καφε αυριο"! απλα το εχω αφησει να αιωρειται οτι καποια στιγμη θα παμε για ενα καφε... να πω οτι δε μου αρεσε οκ! αλλα ειναι ομορφη,ειναι συμπαθητικη και καλη κοπελα... τι μου συμβαινει? γιατι εχω σκαλωσει τοσο?