Πως να αντιμετωπισω την απιστια του πατερα μου;
Γεια σας, ειμαι 17 χρονων, σε χρονια πανελληνιων και εχω προβλημα με τον πατερα μου. Εδω και 3 χρονια εχω ανακαλυψει οτι απαταει την μητερα μου. Δεν του εχω μιλησει αν και του εχω δειξει οτι το ξερω. Δεν μου εχει μιλησει εκεινος γι αυτο. Δεν δινει δικαιωματα, ουτες πολλες ωρες λειπει απο το σπιτι εκτος του εργασιακου του ωραριου, ουτε φερεται με απαθεια προς τη μητερα μου η σε μενα και τον αδερφο μου. Ειχα φτασει σε σημειο να μην ασχολουμαι και ειχα πεισει τον εαυτο μου πως δεν ειναι δικο μου θεμα αλλα ειναι προσωπικα μεταξυ των γονιων μου. Ωστοσο φετος εχω βρεθει σε πολλη δυσκολη θεση. Εμαθα ποια ειναι η εξωσυζυγικη του σχεση, και προς εκπληξη μου ειναι μια απο τις καθηγητριες του σχολειου μου η οποια μου κανει μαθημα φετος. Δεν αντεχω να τη βλεπω, η μου ερχεται να βαλω τα κλαματα η να την χτυπησω. Ειμαι στην πιο δυσκολη σχολικη μου χρονια, πρεπει να ειμαι συγκεντρωμενη αλλα δεν μπορω να βρισκομαι στον ιδιο χωρο μαζι της μου ειναι αδυνατο! Αισθανομαι τοσο εντονα την αναγκη να παρω εκδικηση, οχι απο τον πατερα μου, εκεινος ειναι πατερας μου, ο,τι και να κανει θα τον αγαπαω, αλλα απο εκεινη! Θελω να την δω να υποφερει οπως υποφερω κι εγω 3 χρονια τωρα! Αλλα δεν μπορω να κανω κατι φετος λογω των πανελληνιων. Ομως δεν μπορω και να το αφησω ετσι, με καταστρεφει ψυχολογικα. Δεν μπορω να μιλησω σε κανενα ατομο του κυκλου μου. Μπορει καποιος να με βοηθησει;