εγω θα απανταγα κ ναι κ οχι
ναι οταν ειμαι σε φορμα
και οχι οταν ειμαι στη κοσμαρα μου :-D
εσεις τι λετε ???????
_ .
Printable View
εγω θα απανταγα κ ναι κ οχι
ναι οταν ειμαι σε φορμα
και οχι οταν ειμαι στη κοσμαρα μου :-D
εσεις τι λετε ???????
_ .
σε αγνωστα ατομα σίγουρα οχι!
Aλεξανδρε , μου κλεβεις τις ιδεες μπαγασα...... Παντως γενικα ειμαι αρκετα ομιλητικος , αλλα προτιμω να κανω τον αλλο να μιλαει . Δεν συμπαθω τους φλυαρους , αλλα ουτε κ τους αμιλητους , κ δεν μου πολυαρεσει να μιλαω για τον εαυτο μου .
Και ακομη κ στο σουπερμαρκετ μπορω να πιασω κουβεντα με αγνωστους .
η ιδεα αυτη υπαρχε με το τι σκεφτεστε κ τι αισθανεστε αλλο αν τη διευρυναμε απλα..
αναλογα με το τι ατομο ειμαι διπλα μου. Καμια φορα, μου βγαινει να πιασω την κουβεντα σε καποιον πολυ ευκολα αλλα εχει τυχει να μου μιλησουνε κ να κομπλαρω. Παντως σε σχεση με παλιοτερα που δεν εβγαινε μιλια απο το στομα μου, εχω αλλαξει κατα πολυ. Νοιωθω ανετα πιο ευκολα. Αρκει ο αλλος να μην ειναι αντρας. Με τους αντρες ακομα νοιωθω καπως περιεργα:Ρ
Γεια σου συνωνοματε..!!!
πιστευω οτι ειμαι αρκετα, οταν εχω κατι να πω ή να ακουσω, τωρα για το εαν ειμαι κοινωνικη που εχει να κανει με αυτο που ρωτας κ εκει θα σου απαντησω οτι ειμαι αρκετα κ κυριως δεν διαχωριζω το εαν ειναι ενας γνωστος,φιλος,αγνωστος γιατι πιστευω ακραδαντα οτι δεν χρειαζεται να προσπερναμε κανεναν που εχει κατι να μας πει ή να του πουμε..!!!!
Καθόλου!!!