Δεν ξέρω αν πρεπει να χωρισω
Καλησπερα!
Εχω ξαναγράψει για αυτο το θέμα Εδω.Προκειται για την σχεση που εχω Εδω και περίπου 11 μήνες.
Ο σύντροφος μου ειναι καλο παιδι αλλα όπως εχω ξαναγράψει με στήνει συνέχεια.Επισης μου προτείνει να κάνουμε πράματα μαζι αλλα μου τα ακυρώνει συνέχεια.Το τελευταιο θέμα ειναι αυτο της συγκατοικησης.Η μητέρα του εχει θέμα με αυτο και του κάνει νερά.
Εχει αρκετα προβλήματα και προσπαθώ να τον στηρίζω με όποιον τροπο μπορω.Απλα ώρες ώρες αισθάνομαι ότι εχω φτάσει στα όρια μου.Ολο δίνω και δίνω και δεν παίρνω τίποτα.Ωρες ώρες περνάει απο το μυαλό μου αν θέλει εμένα ή Απλα...την οικονομική μου κατασταση,μιας και αμοιβομαι καλύτερα απο αυτόν.
Δεν υπάρχει άλλη στη μέση,αυτο ειναι σίγουρο,και κατανοώ τα ξεσπασματα που εχει μιας και Ολα εχουν πέσει επάνω του και κυριολεκτικα Ολα του εχουν παει καταδιαόλου.
Αλλα δεν ξέρω τι να κανω.Δεν θελω να τον πιεζω,δεν θελω να του γινομαι βάρος.Η μητέρα μου κι ο αδερφός μου,για πρώτη φορα,μου μίλησαν για αυτο το θέμα.Πρωτη φορα μου είπαν τι να κανω.Τους φαινεται περίεργη η συμπεριφορα του.Ολο δικαιολογίες και σου ακυρώνει τα πάντα.Αφου τα κάνει Ολα αυτα,γιατι αν παει εξωτερικο θέλει να τον ακολουθήσω?Γιατι μου μιλάει για ιοκογενεια και παιδια?Γιατι οταν του λέω πως δεν θελω γάμο,φρικαρει και του φαινεται άσχημη η ιδέα μου?
Δεν ξέρω τι να κανω.Ξερω ότι Απλα αρχίζω να φτάνω στα όρια μου.Ξερω ότι εχει προβλήματα και δεν θελω να τον πιεζω άλλο.
Καμία συμβουλη?Ευχαριστω