Originally Posted by
gatoula90
Καλησπέρα σας.. μόλις έγινα μέλος και εγώ στην παρέα σας..! Καλώς σας βρήκα λοιπόν..!
Σαν άνθρωπος γενικότερα είχα πολλά ψυχολογικά θέματα από την εφηβεία με ανορεξία και βουλιμία και έχω περάσει αρκετά χρόνια στους ψυχολόγους.. ! ωστόσο, ο λόγος που είπα να δημοσιεύσω το θέμα μου δεν είναι αυτός.. ! είμαι 23 χρονών και είμαι ένα χρόνο με ένα παλικάρι.. έχουμε εδώ και ένα χρόνο σχέση από απόσταση.. Είπα φέτος να κάνω το βήμα να πάω να κάνω μεταπτυχιακό στην πόλη που βρίσκεται ο φίλος μου ώστε να είμαστε μαζί..! και πάλι το θέμα δεν είναι αυτό.. είμαι ένας άνθρωπος παααρα πολύ ανασφαλής..αν και η σχέση ξεκίνησε πολύ όμορφα μετά άρχισα εγώ τα τρελά μου.. έγινα πολύ πιεστική, δεν τον εμπιστεύομαι χωρίς βέβαια να μου έχει δώσει δικαίωμα, κάθε φορά που μιλάει παρατηρώ τον τρόπο του και τις κινήσεις του μέχρι να καταλάβω πότε λέει ψέματα, κάνω επίμονα τις ίδιες ερωτήσεις, τον πρίζω πάρα πολύ, βλέπω παντού κοπέλες-κινδύνους που θα μου τον πάρουν από μένα,δεν πιστεύω όταν μου λέει ότι είμαι όμορφη , γενικότερα ψάχνομαι για καβγά.. δεν είμαι καλά .. τρώω τον εαυτό μου κάθε μέρα .. θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας.. και συγνώμη και για το μεγάλο μήνυμα.. ευχαριστώ! :)