H χειρότερη μέρα της ζωής μου...!!!
Καλησπερα σε ολους! Χθες ειχα την χειροτερη κριση πανικου στη ζωη μου, ισως ακομα πιο εντονα και απο την πρωτη πριν καμια 5ετία! Σε αυτο βεβαια φταιω εγω, ειχα παει να αγορασω ενα συπληρωμα διατροφης (πρωτεινη), επειδη κανω βαρη και γενικα αθλουμαι...μαζι με την αγορα ο υπαλληλος του μαγαζιου μου εδωσε ενα φακελακι (δειγμα), ενος αλλου συμπληρωματος για να το δοκιμασω. Το συγκεκριμενο ανηκει στα προεξασκητικα, δλδ το πινεις πριν την ασκηση και σου δινει συγκεντρωση και ενταση, λειτουργει ως αγγειοδυασταλτικο. Δεν προσεξα και ηταν δικο μου λαθος οτι το συγκεκριμενο δειγμα ειχε μεσα πολυ καφεινη...συγκεκριμενα 300mg! Το αποτελεσμα ηταν οτι στην αρχη ενιωθα πιο ορεξατος και με πιο ενεργεια η συνεχεια ηταν ομως εφιαλτικη...αρχισε να με πιανει μια υπερενταση, ιδρωνα και ενιωθα μυρμυγκιασματα σε ολο μου το σωμα...παραταω τα βαρη και φευγω αμεσως για το σπιτι! Στο δρομο αρχισε να με πιανει δυσπνοια και ταχυκαρδια ενω και τα συμπτωματα που ανεφερα πιο πανω εγιναν εντονοτερα, με επιασε τρομος...λεω θα μεινω στο δρομο. Αρχισα να τρεχω γρηγορα για να φτασω στο ΙΚΑ της περιοχης μου...η αναπνοες μου αρχισαν να γινονται πιο βαθιες και ακανονιστες, ζητησα βοηθεια απο εναν ανθρωπο και με πηγε με τη μηχανη του στο ΙΚΑ! Με βαλανε γρηγορα στον καρδιολογο (με ξερει ευτυχως και γνωριζει και το προβλημα με την διαταραχη πανικου που εχω), με ακροαστηκε μου πηρε πιεση, μετρησε οξυγονο και μου εκανε και ενα καρδιογραφημα. Ολα βγηκαν καλα, δεν ειχα τπτ...ολα οσα αισθανεσαι ειναι απο το αγχος σου και οχι απ την καρδια σου μου ειπε...μου εβαλε να ξαπλωσω για λιγο ωστε να ηρεμησω. Του ειπα βεβαια οτι ειχα δοκιμασει δειγμα απο ενα συμπληρωμα, και μου ειπε το πιο πιθανο ηταν οτι οφειλοταν στα διεγερτικα που ειχε μεσα. Το περιεργο σε ολη την ιστορια ειναι, οτι πριν παθω το χθεσινο...ειχα παει πριν 6 μερες για τριπλεξ και καρδιογραφημα σε ιδιωτικο καρδιολογο, ο οποιος μου εγραψε και βεβαιωση οτι ειμαι καρδιολογικα αριστος και μπορω να αθλουμαι! Ησυχασα για λιγες μερες με το θεμα της καρδιας και το ειχα ξεχασει μετα και τις καλες εξετασεις...μετα το χθεσινο βεβαια ολες οι φοβιες για εμφραγμα κτλ, ξαναβγηκαν στην επιφανεια. Τωρα εχω αρχισει και αναρρωτιεμαι, αν με ξαναπιασει καμια παρομοια κριση τι θα κανω?? Ευχομαι ακομα και στο χειροτερο εχθρο μου να μην ζησει ποτε του αυτα τα εφιαλτικα λεπτα που εζησα εγω.