δε ξερω τι να κανω με το αγορι μ ??
καλησπερα σας,εδω και 1χρονο εχω μια σχεση,η πρωτη μου ουσιαστικα μ ενα παιδι 22χρονων,εγω ειμαι 20!!μεσα στουσ 2πρωτους μηνες ολοκληρωσαμε και ηταν η πρωτη μου φορα!γενικα ειμαστε καλα,αν και στην αρχη μεχρι και τωρα τριτα ατομα προσπαθησαν να μας επηρεασουν αρνητικα και να μας χωρισουν αλλα δε τους αφησαμε!!το αγορι μου λοιπον ειναι πολυ δυσκολα οικονομικα οπως ολοι μας,μενει με τουσ γονεισ του και με την χωρισμενη αδερφη του και τα 2της παιδια ,τα οποια συνεχεια του βαζουν να προσεχει,!!στην αρχη δεν ειχε δουλεια και σπουδαζε σε μια σχολη εδω στη πολη μας και ειχε σχετικα καλη διαθεση ενω δεν ειχε χρηματα και παρολο που εγω σπουδαζα σ αλλη πολη και δεν ερχομουν συχνα οταν ερχομουν βρισκομασταν καθημερινα και καναμε ερωτα οποτε βρισκαμε χωρο και χρονο και γνωριστηκα με τους δικουσ του απο την αρχη,εδω και 3μηνες που αρχισε να δουλεευει χωρισ να πληρωνεται εχει χασει πολλα κιλα ενω ειναι ηδη αδυνατος κατα πολυ,δεν εχει καμια ορεξη για σεξ και οταν παω να τον προσεγγισω λεει οτι ειναι κουρασμενοσ και οτι εχει πολλα να σκεφτει και δεν μπορει..δεν θελω να τον πιεζω αλλα τι να κανω?τον ρωτησα αν δεν με βρισκει αρκετα ελκυστικη και μ ειπε πωσ δεν ειναι αυτο ! και οντωσ βλεπω και οτι γενικα και με τουσ φιλουσ του δεν εχει ορεξη,ουτε πολυβγαινει,εχει κλειστει στον εαυτο τ!!Προσπαθω να ειμαι διπλα του και να τον κανω να μου ανοιχτει αλλα μου λεει οτι δεν αντεχει τη κατασταση στο σπιτι και στη δουλεια του,πολλα ατομα μ λενε οτι μπορει να του εχω πει οτι μ λειπει ερωτικα πρεπει να του δειξω κιολασ αλλα δισταζω γιατι αν τον πιεσω παραπανω ισως να νιωσει οτι δνε τον καταλαβαινω!σε μια βδοαμδα τελειωνει τη δουλεια,,,να τον αφησω να χαλαρωσει και να δω πως θα πραξει η να το διεκδικησω ολο αυτο παραπανω?το θεμα ειναι οτι εχει αλλαξει σ αλλα θεματα εχει γινει πιο καλος και προσπαθει να μου δειξει πωσ νοιαζεται!!! τι να κανω?