Ο πατερας μου.....και ο φιλος μου.....
Καλησπέρα σας,
Είμαι 22 χρονών και εδώ και 4 χρόνια έχω σχέση με ένα αγόρι (από τότε που πήγα φοιτήτρια) ο οποίος είναι διαβητικός τύπου 1. Μετά λοιπόν από τόσα χρόνια το έμαθε και ο πατέρας μου ο οποίος δε λέει να το δεχτεί. Η μοναδική του απάντηση είναι ότι θα ζήσω μαύρη ζωή και ότι σε δέκα χρόνια θα πεθάνει ( πράγμα που μου είναι πολύ δύσκολο να ακούω από τον πατέρα μου το στηριγμά μου) Μετά από βέβαια πολλούσ τσακωμούς δια τηλεφώνου δίοτι βρισκόμουν μακριά κάνοντας την πρακτική μου, συνήλθαμε λίγο και ηρεμήσαμε. Τώρα είμαστε καλα μεταξύ μας σχεδόν όπως και πριν. Με το αγόρι μου πήραμε την απόφαση να μείνουμε μαζί από τον καινούργιο χρόνο οπότε μετακομίζω μόνιμα χανιά. Βρήκα και δουλειά πάνω σε αυτό που σπούδασα. Ο πατέρας μου το έχει χωνέψει ότι θα του φύγω αλλά δεν ξέρω πώς να του πω ότι θα μείνουμε μαζι.Φοβάμαι μήπως πυροδοτήσω νέο κύκλο αντιρρήσεων. Θεωρώ πως είμαι πολύ ευτυχισμένη και σε αυτούς τους καιρούς κατάφερα να κάνω βήματα και προσωπικά και επαγγελματικά που άλλοι ίσως και να ζήλευαν. Απλά θέλω ο μπαμπάς μου να γίνει και πάλι το φιλαράκι μου και να δει την ευτυχία του παιδιού του. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και φοβάμαι μήπως τον χάσω. Καμία συμβουλή????