Δεν μπορω να τον καταλαβω
καλησπέρα σας,
τυχαία βρήκα το forum και είπα και εγω να γράψω αυτό που με απασχολεί αυτή την περίοδο
εχω γνωρίσει εδώ και λίγους μήνες έναν άνθρωπο που εμένα μου αρέσει πολύ
η γνωριμία έγινε μέσω ενός φιλικού μου ζευγαριού, μου είπαν ότι είχαν γνωρίσει ένα ζευγάρι που έκαναν παρέα με τα μωρά τους και η κοπέλα
έχει έναν πρώτο ξάδερφο που είναι σαν αδέρφια τόσο δεμένοι και να βγούμε όλοι μαζί για να τον δω
αυτός δε θα ήξερε τίποτα
έγινε η συνάντηση βέβαια ήταν σύντομη γιατί ήταν μαζί και τα μικρά
η δεύτερη συνάντηση που κανονίστηκε πάλι να είμαστε όλοι μαζι έγινε μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω συνθηκών έτυχαν διάφορα και δεν μπορούσαν να συντονιστούν αλλα οκ
εμένα την πρώτη φορά είχα πει στην φίλη μου πολύ συμπαθής αλλά σίγουρα θα πρέπει να τον ξαναδω
τέλος πάντων έχουμε ξεκίνήσει τους τελευταίους μήνες και κάνουμε αρκετή παρέα, διαπιστώνω ότι μου αρέσει πολύ έχει στοιχεία που μου αρέσουν αλλα δεν έχουμε βρεθεί μόνοι μας
η ξαδέρφη του με τον άνδρα της με θέλουν πολύ φαίνεται έχουμε αναπτύξει πολύ στενή σχέση, τους έχω καλέσει σπίτι όλους για φαγητο έχω πάει σε εκέινους έχουμε
βγει έξω και πριν ένα μήνα πήγαμε οι εξι μας και ο αδερφος της κοπέλας ταξιδι εξωτερικό, ο δε άνδρας της κοπέλας όλο υπονοούμενα είναι ότι είμαι στο παραπέντε και ο νοων νοειτω και καλα για αυτόν και πριν παμε ταξίδι μου έλεγε να παμε το ταξίδι μας να ερθουμε και πιο κοντα και εννοουσε φυσικα για μενα και τον δημητρη
είναι γενικα ντροπαλός αυτός, καταλαβαίνω βέβαια ότι του αρέσω, είναι πολύ γλυκός μαζί μου, στο ταξίδι δε με άφησε να πληρώσω τίποτα από φαγητά σαν να ήμουν η κοπέλα του, με αγγιζε με επαιρνε αγκαλιες αλλα δε βρεθήκαμε μόνοι μας, και γενικα υπήρχε ένα φλερτ που καταλαβαίνεις ότι αρέσεις στον άλλον
βέβαια από αυτό μέχρι δεσμεύομαι συναισθηματικά έχει διαφορά, αλλά δε ξέρω είναι και δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σου κάνει να ταίριάζεις
στο μεταξύ όποτε με βλέπουν και οι άλλοι και είναι και εκείνος όλο κοπλιμέντα μου κάνουν προφανώς για να τα ακούει και εκείνος
το θέμα είναι ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω έχω δείξει το πράσινο φως
συνεχίζω να κάνω παρέα μαζί τους γιατί πραγματικά περνάω πολύ όμορφα μαζί τους και όπως πάει....
απλά με μπερδεύει κάνει ένα βήμα μπρος και μετά πίσω
ίσως το γεγονός ότι έχω γίνει τόσο στενή όλων να σκέφτεται ότι αν κάνει κάτι θα πρέπει να είναι σίγουρος και ίσως να φοβάται μην εκτεθεί
δηλαδή πιστύεω ότι αν μου προτείνει να βγούμε μόνοι μας θα πηγαίνει σίγουρα για να γίνει σχέση