Originally Posted by
Katerinaaaaaaaaaa
Γεια σας παιδιααααααα! ελπιζω να ειστε ολοι καλαααααα! μετα απο εντονα ξεσπασματα,κλαματα,απελπισ ιες τυπου'θα ειμαι παντα ετσι' ειμαι εδω.
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ! καταλαβαινω,πως ααμα δεν προσπαθησω δεν θα γινει τιποτα! ολα αυτα που σκεφτομαι/σκεφτεστε ειναι χααααζομαρες.
δεν θα μεινω τυφλη,ουτε τυφλο,ουτε ο καθενας θα σκοτωσει την μανα του κ αλλα τοσα.
οοοοοολα ειναι στο μυαλο. και αυτο ναι μας κουραζει,μας ανχωνει,μας καανει να σπαμε! μας τρωει αλλα δεεεν θα μας χορτασει!
θελει να του παμε κοντρα,να εχουμε θεληση και υπομονη!ολα γινοντε!μονο οι ανθρωποι που φευγουν δεν ξαναγυρνανε και ολα τα αλλα γινοντε..
η ζωη ειναι τοσο πολιτιμη και ομορφη...δεν θα την χαραμισουμε,δεν θα κανουμε το χατηρι του μυαλου!
εγω ειμαι σε φαση που θα το παλεψω!και ας μην βγω νικητρια,θα ξερω πως εχω προσπαθησειι! γιατι δεν σκυβω το κεφαλι!
αυριο θα παω σε ψυχιατρο για να παρω μια ηπια φααρμακευτικη αγωγη και θα κανω και συνεδριες και θα βαλω τα δυναταα μου..οσο μπορω..
υπουλη διαταραχη.
ειμαστε εδω για να συμπαραστεκομαστε ο ενας στον αλλον!οσοι θελουν στελνουν και μυνηματα να τα λεμεε! αυτααα,να περνατε ομορφαα!