ειναι τοσο σημαντικο να σας καταλαβαινουν ?
Οσοι εχω γνωρισει η εχω δει εστω κι απο μακρια με αυτο εννοω να τους εχω δει σε παρεα απο ατομα που ξερω , εχω παρατηρησει οτι τους νοιαζουν μονο να ανοιγονται σε ατομα που τους καταλαβαινουν .
Ισως καποιοι πουν οτι λογικο ειναι , εμενα δε μου φαινεται λογικο .
Ναι κι εμενα μαρεσει μερικες φορες να με καταλαβαινουν αλλα περισσοτερο θελω να με νοιαζεται ενα ατομο , δε με παρηγορει το οτι με καταλαβαινει καποιος .
Αλλα οσους εχω γνωρισει τους ειναι πολυ σημαντικο να τους καταλαβαινει καποιος .
Κι καποιος εμενα μπορει να μη μου ανοιχτει μονο και μονο επειδη μπορει να μην εχουμε ζησει την ιδια κατασταση κι να μην τον καταλαβω κι οχι επειδη δε θα με εμπιστευεται .
Το οτι καποιος μπορει να καταλαβει τι περνας δε σημαινει οτι θα σε νοιαστει και πραγματικα η οτι ειναι δεδομενο οτι θα σε βοηθησει , επισης η σχεση μεταξυ ατομων που καταλαβαινουν το ενα το αλλο μπορει να μη κρατησει πολυ .
Παραδεχομαι οτι δεν εχω νοιωσει ποτε οτι κανενας δε με καταλαβαινει γιατι παντα μου ελεγαν οι γονεις μου η τα ατομα που ειχα για παρεα οτι με καταλαβαινουν δεν ενοιωθα κατι οταν μου το ελεγαν απλα ενοιωθα οτι η ζωη η δικη μου πρεπει να ειναι τοσο απλη και ευκολη για να τη καταλαβαινουν .
Ειμαι σιγουρη οτι αν ειχα κοντα μου ατομα που να μη με καταλαβαινουν αλλα να ειχαν ενδιαφερον για εμενα και σεβασμο , θα μου αρκουσε .
Αλλα εχω νοιωσει το πως ειναι να μη καταλαβαινω εγω το τι περνανε οι αλλοι η το πως αισθανονται , μονο το καταλαβαινω νοητικα αν καποιος μου πει οτι στεναχωριεται θα καταλαβω οτι στεναχωριεται συναισθηματικα οχι κι τοσο εννοω δε μπορω να νοιωσω σαν αυτον η να σκεφτω πως ειναι .
Εχω νοιωσει στεναχωρια η θυμο η στεναχωρια οταν ομως μου λενε οι αλλοι οτι τα νοιωθουν σκεφτομαι οτι θα ειναι διαφορετικα απο τα συναισθηματα που εγω ενοιωθα .