Τελικά ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στο τόπο του εγκλήματος......?????!!!!!
Πίστευα η μάλλον ήλπιζα πως μπορεί και να μη ξαναασχοληθώ με ότι έχει να κάνει με αυτές τις "δαιμόνιες" κρίσεις πανικού...είπαμε να μάθουμε να ζούμε με αυτές,αλλά μη το παρακάνουμε κιόλας :p '08 η πρώτη κρίση,ένας χρόνος απόγνωσης,μετά φάρμακα,το '09...'10 & '11 αρκετά καλά,σχεδόν κανονικά...΄12 έτσι κ έτσι & σταδιακά το '13 μέχρι σήμερα,όχι το χάλι του ΄08,αλλά νομίζω πως αρχίζουν σιγά σιγά & πάλι δυναμικά...δε θα το αντέξω να το ξαναζήσω,ούτε για πλάκα... :eek: Βέβαια,ενώ τότε,προφανώς από την απελπισία μου,είχα πάρει τα ωραιότατα φαρμακάκια μου & όπως αποδείχτηκε δε με ζημίωσαν...τώρα μέσα σε όλα έχω πάθει & μια φαρμακοφοβία και δε θέλω να πάρω ούτε ντεπόν...έτσι σκέφτηκα για να προλάβω το "κακό" & επειδή δε θέλω να πάρω & κάτι "δυνατό",σκέφτηκα & αποφάσισα να πάρω κάτι "χαπάκια",που μου σύστησε η φαρμακοποιός μου,"ομοιοπαθητικά"...που δεν είναι ακριβώς ομοιοπαθητικά :confused: εννοώ δε χρειάζεται να κόψεις καφέ κ.τ.λ. ,αλλά ακόμα & αυτά τα φοβάμαι,αλλά θα τα επιβάλλω στον εαυτό μου,γτ οι τελευταίες μέρες έχουν παρααγριέψει! BLESSTIA λέγεται η εταιρία...μήπως τυχαίνει να τα ξέρει κανείς? Αν όχι...οτιδήποτε σχετικό ...& άσχετο ;) ...θα χαρώ να μάθω νέα σας & ότι είστε καλά... Φιλιά σε όλους!