Καλησπερα σας κ παλι,Εδω κ αρκετο καιρο μοιραστηκα εδωπερα την ιστορια μου η οποια συνοπτικα εχει ως εξης για οσους δεν γνωριζουν:ο πατερας μου σκοτωθηκε αποτομα κ παραλληλα με αυτο μετακομισε στην γειτονικη πολη κ ενας θειος ο οποιος μας ηταν αγνωστος εως τοτε εσπευσε να μας συμπαρασταθει μεσα στο πενθος μας κ δεθηκαμε τρομερα μετα αρχισε να αλλαζει τακτικη με πλησιασε κ με κακοποιησε κατι που δεν γνωριζει σχεδον κανεις κ την επεφτε διαρκως σε ολες μου τις φιλες με αποτελεσμα να αραβωνιαστει με μια κ αργοτερα να την παντρευτει κ να κανουν κ παιδι μετα εγω γνωρισα το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια κ επειτα εγινε ενας μεγαλος καυγας επειδη καταλαβαμε οτι ο πατερας του θειου μας ειχε φαει κατι λεφτα κ αποκοπηκαμε με αυτους,Εγω πονεσα τρομερα επειδη επαψε επικοινωνει μαζι μου κ η φιλη μου που αγαπαω παρα πολυ,Περασε ενα πολυ μεγαλο διαστημα που ημουν απολυτα χαλια για αυτο το θεμα κ τωρα επιτελους αρχισε παλι να μου μιλαει η κοπελα αυτη!!!!Η χαρα μου ειναι πολυ μεγαλη που μου ειπε οτι της λειπω κ εγω απλα ειναι τοσα πραγματα που δεν γνωριζει κ ειναι πεπεισμενη οτι ο πεθερος της κ ο αντρας της ειναι αγιοι ανθρωποι κ εμεις ττους αδικησαμε που τους κατηγορησαμε οτι μας εφαγαν λεφτα κ εννοειται δεν γνωριζει απολυτως τιποτα για το θεμα της κακοποιησης μου απο τον αντρα της,Επομενως το ερωτημα μου ειναι πως θα κινηθω απο εδω κ περα?πιστευω δεν πρεπει να αποκαλυψω κατι ωσπου να αντιληφθει κ η ιδια που εμπλεξε,ειναι κ το παιδι της που πρεπει να προστατευτει πανω απο ολα,αυτη τωρα φαινεται οτι θελει να μιλαμε κ εγω εννοειται θελω απλα δεν ειναι ετοιμη να με συναντησει απο κοντα κ δεν ξερω πως θα την πεισω να την βλεπω εστω για καφε οταν θελησει η ιδια της δινω οσο χρονο θελει για μην την πιεσω εννοειται για κατι