καλησπερα σας!ειμαι νεος στην κοινωτητα σας και αυτο γιατι πλεον δεν ξερω τι να κανω στο προβλημα μου!η ιστορια μου ειναι μεγαλη!ας ξεκινησω με τα βασικα!ειμαι 20 χρονων!σχολειο εχω τελειωσει αλλα δεν μπηκα στο κοπο να δωσω πανελληνιες επειδη δεν μαρεζαν ποτε καθολου τα γραμματα!δουλευω σε νυχτερινο μαγαζι της θεσσαλονικης στην πλεον γνωστη δουλεια ..σερβιτορος..!απο περυση το φεβρουαριο του 2012 ειμαι με μια κοπελα !μαζι της ειχα φαει τρελο σκαλωμα και ειμαι βεβαια ακομα ερωτευμενος μαζι της!μετα απο το 3 μηνεςς με ηρρθε το χαρτι για τον στρατο!μεσα εκει εκανα πολλες χαζομαρες μεσα στην σχεση μου!και αυτο γιατι παντα μαλωνα με την κοπελα μου και ειχα παντα νευρα και την επεφτα σε αλλες επεθδη δεν εβρισκα λυση!(αυτο γινοταν μεσω facebook ποτε μου δεν την απατησα).και λυση δεν εβρισκα επειδη ολοι μου οι φιλοι απο τοτε που μπηκα στρατο με εχουν παρατησει!δεν εχω καμια συμπαρασταση στην ζωη μου και καμια λυση να μου λυνει τα προβληματα μου!εχω απογοητευει απο τους παντες γυρο μου και απο τα παντα!το περιβαλλον ποθ με περιτρυγιριζει μεχρι και στην δουλεια μου ειναι το χειροτερο!εχω γνωρισει τους χειροτερους ανθρωπους !σε θαβουν πισωπλατα και σε ισοπεδονουν!καμια ειλικρινια στον χαρακτηρα τους ολα ειναι ενα παραμυθη!εχει τωρα μια βδομαδα που ψαχνω λυσεις απεγνωσμενα !δεν μαρεσει η κοινωνια μας!ολα ειναι τηλεκατεφθηνομενα!ειμαι απο αυτους που εχουν ξυρισμενο το κεφαλι τους γυω γυρω και εχουν μουσι !αλλα ρε παιδια πραγματικα δεν μαρεσει!!κανω οτι θελει η κοινωνια αλλα πραγματικα δεν μαρεσει!και δεν μπορω να κανω αλλιως!δεν γινεται!θα με κρινει ο κοσμος που με περιτριγιριζει πολυ χειροτερα απο οσο με κρινει πισωπλατα!χθες συζυτησα με την οικογενια μου ολα αυτα!με εκανε νιωσω πολυ καλα!βασικα τους ειπα να παω σε καποιον ψυχολογο και με ρβτησαν τον λογο και τους τα ειπα!ο πατερας μου με εξηγησε τα παντα!μου ειπε πως και αυτος ηταν καποτε ετσι!αλλα την λυση σε εμενα δεν μπορεσε να την βρει δεν εχω κατι στο οποιο να εκτονωθω και νιωσω καλυτερα!τα κραταω αναγκαστικα ολα μεσα μου και με πειραζουν τα παντα !βρηκε ομως τι πραγματικα ειναι αυτο που φταιει και ειμαι ετσι!ο λογος ειναι οτι εχω τοσα προβληματα στην ζωη μου ,θελω να πω οτι κανενας αλλος 20αρης δεν νομιζω οτι τον απασχολουν τοσα θεματα ειτε αυτα ειναι σημαντικα ειτε ασημαντα , και δεν εχω ενα φιλαρακι να τα πω!ολοι ειναι απομακρινσμενοι!μπορω μερικες φορες και τα σθζθταω με την κοπελα μου αλλα δεν με αρκει!τα προβληματα που με απασχολουν τα οποια αφορουν την κοπελα μου σε ποιον θα τα πω?με λιγα λογια παιδια ζηταω την βοηθεια σας και σας παρακαλω να μου μιλησετε σιγουρα θα νιωσω καποια βοηθεια!