Πολλα νευρα και αγχος χωρις λογο?
Καλησπερα, εδω και 1 χρονο εχω ΙΔΨ και τωρα ειμαι σχετικα πολυ καλυτερα απο πριν, τωρα τελευταια (5-6 μηνες) ομως εχουν πεσει πολλα νευρα σχεδον καθε μερα με εκνευριζει το οτιδηποτε και λιγακι η μεγαλη αδερφη μου.
Αποκορυφωση σημερα βολτα με το αμαξι (εγω οδηγος) η μανα μου και η αδερφη μου, λεω: που μπλεξαμε σε κινιση να τα εχω ψυλοπαρει χωρις να φοναζω αλλα ειχα νευρα μεσα μου που απλα την ελεγα συνεχεια (σποντες)... "και που με φερατε εδω περα και μπλεξαμε και φαγαμε ολοι την βενζινα" και στον γυρισμο για το σπιτι ειχα τσαντιστει πολυ και φουντωσα που εμπλεξα σε ενα στενακι και απο τα νευρα μου σταματαω (Ειχα εκνευριστει για το αυτοκινητο επειδη απο τα νευρα μου οδηγουσα σαν παλαβος) σταματαω σε ενα μικρο στενακι και λεω κατεβειτε δεν μπορω απο τα νεβρα (δεν το ειπα φωνακτα) να οδηγησω φυσικα κοντεψα να βαλω τα κλαματα (τα εβαλα σχεδον) επειδη το χαλασα την βολτα με την μητερα μου και την στεναχωρησα και εκτος αυτου επειδη εκανα βλακιες με το αμαξι απο τον εκνευρισμο μου. Παντως πρωτη φορα βγηκα τοσο εκτος εαυτου... ειναι κατι νορμαλ μου τα προκαλεσε το αυτοκινητο και γενικα η ολη πιεση? η σχετιζετε με την ΙΔΨ? Σας εχει τυχει και σε σας?