Καλησπέρα σε όλους. Καινούργιο μέλος εδώ και έρχομαι με μια ερώτηση, η οποία αν και δε νομίζω ότι έχει απάντηση, ωστόσο την κάνω για να λάβω μερικές γνώμες.
Μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες είχα μια σχέση η οποία κράτησε 1.5 χρόνο. Αυτή είναι μια κουκλάρα που όπου και να πήγαινε τους τρέχαν όλων τα σάλια και την λιγουρεύονταν, γυναικάρα. Το να της την πέφτουν ήταν καθημερινό φαινόμενο. Το πρόβλημα τώρα... Για κάποιο λόγο εμένα ενώ στην αρχή με άναβε πάρα πολύ, στην συνέχεια αυτό ξεθύμανε γρήγορα. Περάσαμε βέβαια διάφορες καταστάσεις, οι οποίες όμως δεν πιστεύω ότι μπορεί να με επηρέασαν τόσο, μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Αυτή με αγαπά πολύ, το ίδιο και γω (ακόμα και τώρα το νιώθω και την νοιάζομαι πολύ και ας μην είμαστε μαζί). Της είπα όμως να χωρίσουμε γιατί ένιωσα ένα τέλμα και πλέον δεν ένιωθα καμία σεξουαλική έλξη. Στο κρεβάτι είχαμε κάνει τα πάντα και γούσταρα, ειδικά στην αρχή. Μέχρι και πολύ τραβηγμένα πράγματα, πράγμα το οποίο μου αρέσει στο σεξ. Όμως από ένα σημείο και μετά ούτε αυτό μου έλεγε κάτι μαζί της. Τελικά κατέληξα να μην με ανάβει καθόλου στο κρεβάτι και ορισμένες φορές να πρέπει να πάρω χάπι για να το κάνω. Ένιωθα ντροπή που είχα φτάσει στο σημείο αυτό.
Από την άλλη με μια πρώην μου, που συναντηθήκαμε ξανά, με την οποία δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό και δεν πρόκειται να υπάρξει και ποτέ ξανά, μου βγαίνει τεράστια ορμή και κ.υλα (με το μπαρδόν). Αυτή είναι όμορφη μεν, αλλά καμία σχέση με την πρώτη. Μέρα με τη νύχτα. Παρόλ' αυτά χωρίς να καταλάβω γιατί και χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω με ανάβει πάρα πολύ και 1-2 φορές που έχουμε συναντηθεί και έχουμε κάνει σεξ, περνάω υπέροχα και οι επιδόσεις μου είναι στο μάξιμουμ. Η καλύτερη σεξουαλική μου εμπειρία τα τελευταία 2 χρόνια, μπορώ να πω.
Θέλω να καταλήξω, πως γίνεται να συμβαίνει αυτό; Μ' αρέσουν οι όμορφες γυναίκες. Ανέκαθεν με τράβαγαν. Βλέπω φωτογραφίες της πρώην μου και λέω τι θεά γυναίκα, αλλά παρόλ' αυτά στο σεξουαλικό δεν... Τι στο καλό; Είναι κάτι το οποίο θα μπορούσε να φτιάξει; Είναι στο μυαλό μου; Φταίω εγώ, αυτή, τι;
Πως εξηγείται αυτό;
Ευχαριστώ για τυχών απαντήσεις.