Originally Posted by
Αγγελικη_18
Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι, το οποίο με έχει μπερδέψει αφάνταστα, δεν ξέρω τι να κάνω. Στην πόλη που βρίσκομαι , είναι ένα παιδί με το οποίο κάνουμε παρέα, εμένα μου άρεσε , έχει χιούμορ, είναι όμορφος, αλλά έχει κοπέλα και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν έκανα κάποια κίνηση μαζί του.Όμως , τις τελευταίες μέρες το πράγμα έχει ξεφύγει αρκετά, αγκαλιαζόμαστε , με φιλάει στο λαιμό και αλλού,και άλλα πολλά , όμως ποτέ στο στόμα, λέει πως δεν πρέπει και ζητάει συγγνώμη. Μετά από ο,τι έγινε μεταξύ μας , που μόνο φιλικό δεν ήταν, και ενώ με είχε αγκαλιά μου λέει πως με θέλει πολύ αλλά ίσως είναι καλύτερα να μείνω μακριά του. Του ζήτησα και εγώ το ίδιο, είπε θα προσπαθήσει. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω μακριά του , επίσης ξέρω πως η όλη φάση ίσως είναι ένα λάθος που μετά ίσως το μετανιώσω .Τώρα ποιά πρέπει να είναι η στάση μου εμένα; Υπάρχει η περίπτωση να γίνει κάτι περισσότερο μεταξύ μας , ή αυτό ήταν ; Να φύγω ή να μείνω ; Έχω μπερδευτεί.... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά :)