Θα ηθελα σας παρακαλω να διαγραψω τα μην μου η να αλλαξω το ονομα μου σε ολα τα μην..με πιο τροπο μπορω να το κανω?
Printable View
Θα ηθελα σας παρακαλω να διαγραψω τα μην μου η να αλλαξω το ονομα μου σε ολα τα μην..με πιο τροπο μπορω να το κανω?
νομιζω δε γινετε
Αντε ρε συ γιατι?ξες πως μπορω να μιλησωμε καποιον απο διαχειριση?ας στςιλει καποιος μην !!
καπου ελεγε ο τομχετ οτι σε bullentin φορουμ δε γινονται διαγραφες γιατι μπορει να δημιουργησει προβλημα στη βαση δεδομενων του
Τhanksαλεξανδρε!μπορει να μου στειλει καποιος απο διαχειριση ενα μην γιατι καπου διαβασα οτι και καποια αλλα μελη θελησαν να διαγραψουν μην και τα διαγραψαν ..καπου γραφει αλεξανδρε να στειλω mail στο tech e psyxology xes kati g ayro?
Στειλε μηνυμα στον NikosD . Θα τον βρεις στην ενοτητα ΝΕΑ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ . Φιλικα .
Dolores , γεια σου κ εσενα . Κ εγω εχω αλλαξει το username μου , αλλα τα μηνυματα δεν ξερω αν μπορουν να σβηστουν . Δοκιμασε να στειλεις στο e-psychology.gr . Aν αλλαξεις ομως το username σου , κανεις δεν θα ξερει ποια εισαι , οποτε κ τα μηνυματα θα ανηκουν σενα ατομο που δεν υπαρχει πια .
Σε ευχαριστω παααρα πολυ!!
Εγώ θα συμβούλευα απλά να προσέχουμε τι γράφουμε και όχι να ψάχνουμε εκ των υστέρων να διορθώσουμε την μαλακία μας.
Τα γραπτά μένουν. Και πολλοί που νομίζουν ότι αλλάζοντας ψευδώνυμα, τους έχουν ξεγελάσει όλους, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Και επίσης, να συμπληρώσω κάτι, γιατί συχνά πυκνά, διαπιστώνω ότι κάποιοι είναι αλλού νυχτωμένοι.
Ο καθένας μπορεί να διαβάσει τι γράφεται στο συγκεκριμένο φόρουμ, είτε είναι είτε δεν είναι μέλος, είτε είναι είτε δεν είναι συνδεδεμένος.
Μόνο για να γράψει κάτι πρέπει να γίνει μέλος και να συνδεθεί.
μπορει να το διαβασει αλλα δε ξερει πιος το εγραψε ομως
Εισαι πανεξυπνη μπραβωωωω!!! Η μαλακια μου ηταν που γραφτηκα γενικα απο εδω μεσα..γιατι εκτως απο αξιολογα ατομα υπαρχει και αγε νειαα.. Και κακια.. αυτα που εχω γραψει για καποιους εδω μεσα του αξιζε εγω δεν προσβαλλω ποτε ουτε ειρωνευομαι χωρις να μου επιτεθει ο αλλος πρωτος..δεν θα σου δωσω λογαριασμο γιατι θελω να διαγραφω παντως..
σιγα το δυσκολοQuote:
δεν θα σου δωσω λογαριασμο γιατι θελω να διαγραφω παντως..
να συμπληρωσω επι τις ευκαιριας οτι, θα ηταν καλο προς την διαχειρηση να βάλουν στα παλια μηνυματα απο κατω
οτι το ταδε μελος μετα απο αυτα που εγραψε τοτε μπορει να εχει αλλαξει γνωμη για λογους ασφαλειας προς τα μελη!!!επισης κανενα μα κανενα φορουμ δεν εχει την προθεση να νιωσουμε απειλη και ποσο μαλλον αυτο εδω που εχει να κανει με την ψυχολογια μας και οχι μονο!!!