Χρειάζομαι Επειγόντως Κάποιον Να Μιλήσω
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Λυδία, είμαι μαθήτρια σε νυχτερινό λύκειο και θα σας πω τον πόνο μου (συγνώμη για το μεγάλο μου κείμενο)
Εδώ και χρόνια ζούσα με τη μάνα μου, τον αδερφό μου, και τη γιαγιά μου. Βέβαια έχω ζήσει και με τους 2 γονείς αλλά έπειτα για τον Α,Β λόγο έμειναν σε διάσταση τέλος πάντων.
Η μάνα μου ήταν βαριά άρρωστη , είχε διαβήτη , ο οποίος τη χτύπησε και σε άλλα σημεία με αποτέλεσμα στις 5/6/2012 σε ηλικία 43 να τη χάσουμε από πνευμονικό οίδημα στα χέρια του αδερφού μου καθώς τη πηγαίνανε με το ασθενοφόρο.
Να μη τα πολύ λέω, έγινε η κηδεία της μητέρας μου ( περιττό να σας πω πόσο πολύ μου στοίχισε ο θάνατος της ειδικά του αδερφού μου που τώρα είναι 17 ετών σε περίοδο Πανελλαδικών )
είχε έρθει και ο πατέρας μου (μεγάλος πότης και τζογαδόρος) μεθυσμένος και φυσικά όλο το σόι της μάνας μου τον κοίταγε στραβά...γενικά και οι δύο οικογένειες (και του πατέρα μου και της μάνας μου "μισούν" η μια τη άλλη. Εγώ πάλι δήλωσα λευκό, δεν ήθελα να μαι με καμία πλευρά έτσι και αλλιώς η κάθε μια πλευρά θα έλεγε τα δικά της.
Η γιαγιά μου η "καλή" (μητέρα της μάνας μου) από ανέκαθεν δεν......μάζευε τη γλώσσα της, κάθε φορά ακόμη και να μη κάνουμε κάτι έβριζε, βέβαια η σελίδα δεν με αφήνει να τα πω αυτά τα "καλά" λόγια που λέει ακόμα και τώρα που ζω ακόμα μαζί της δυστιχώς (και απορώ πώς ζω ακόμα έχω τάσεις για αυτοκτονία/δολοφονία) αλλά δεν πειράζει μπορείτε να φανταστείτε.
Λοιπόν εγώ και ο πατέρας μου κληρονομήσαμε το σπίτι στο οποίο μένουμε τώρα, ο πατέρας μου έκανε αποποίηση κληρονομιάς, εγώ όμως δεν έκανα ακόμα αποδοχή γιατί με τι λεφτά θα πλήρωνα τη εφορία; 20 χρονών είμαι δουλειά τίποτα.... ευελπιστώ ότι θα περάσω γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας ή Εγκληματολογία στη Πάντειο (όπως και ο αδερφός μου)
Τέλος πάντων, η γριά (έτσι φωνάζω τη γιαγιά μου) είχε κάνει τα μύρια όσια στη μάνα μου (θεός να τη αναπαύσει πραγματικά) την έδερνε (από δικιά της μαρτυρία και του πατέρα μου και της άλλης μου γιαγιάς) , τη πέταγε έξω από το σπίτι , τη είχε βάλει να κλέψει λεφτά από τον πατέρα μου , τη κατηγορούσε για ότι συνέβαινε ...ε λοιπόν τώρα κάνει τα ίδια και χειρότερα και σε μένα και στον αδερφό μου, με αποτέλεσμα να καταστρεφόμαστε ψυχολογικά και οι δύο και να παρακαλάμε να 'μασταν εμείς στη θέση της μητέρας μας.
Τον αδερφό μου (που δίνει πανελλαδικές φέτος) τον έχει τσακίσει ψυχολογικά ,κάνει διάλειμμα από το διάβασμα και παίζει λίγο ένα παιχνίδι ηλεκτρονικό τον λέει τεμπέλη και ότι δεν πρόκειται να περάσει εκεί που θέλει (περιττό να σας πω ότι έρχεται από το σχολείο 3 το μεσημέρι , τρώει , και 5 και μισή πάει φροντιστήριο μέχρι τις 9 και μετά διαβάζει μέχρι τις 10 μία ωρίτσα και κάθεται λίγο μαζί μου μέχρι τις 12) και τα βάζει μαζί του για οτιδήποτε, ακόμη και για να βγει πρέπει να περάσει από εξάψαλμο ότι είναι άχρηστος και τα λοιπά. Ο αδερφός μου τη γράφει αλλά για πόσο ακόμα;
Εμένα....χα χα χα....εγώ είμαι πάντα για αυτή η π****** η άχρηστη αυτή που δεν τελείωσα το σχολείο, που γυρνάω 12 το βράδυ και που έχω γκαστρωθεί (ναι είχα μείνει έγκυος από βιασμό μεγάλη ιστορία) και επειδή πάω και βλέπω τη άλλη μου γιαγιά (η οποία τραβάει παααααααρα πολλά και αυτή) και φυσικά μου λέει να πάρω παράδειγμα από τη 1 μήνα μικρότερη μου ξαδέρφη που χει αμάξι έχει περάσει σχολή και είναι και με ωραία ρούχα και καλούς τρόπους ( εγώ ντύνομαι με κάτι παλιόρουχα δικά μου και της μάνας μου είμαι 1,82 και είναι λίγο δύσκολα με τα ρούχα μου , όσο για τον χαρακτήρα μου εντάξει είμαι ήρεμη μέχρι να με πειράξουν μετά......και επίσης έχω ουλίτιδα σοβαρή και φοβάμαι τους οδοντιάτρους με τις βούρτσες , ναι δεν έπλενα τα δόντια μου γιατί μου χει μείνει τραύμα όταν έπιασε η γριά και μου άνοιξε το στόμα και μου βούρτσιζε τα δόντια με δύναμη υπερβολική έβγαζα αίμα για κανενα 10λεπτο σε ηλικία 10 ετών ) εγώ είμαι πάντα το κέντρο της προσοχής της , και τώρα τελευταία με απειλεί να φύγω από το σπίτι εκτός αν βρω δουλειά και φέρνω λεφτά στο σπίτι , με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή να παίζω παιχνίδια και να μου λέει τι σατανικά πράγματα είναι αυτά που κάνεις (και για τη μουσική τα ίδια ακούω ιαπωνικά ροκ και μέταλ νέο και παλιό).
Έπιασα δουλειά κάποια στιγμή από ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και γνώρισα πολύ σπουδαία άτομα....αλλά μέσα στη περίοδο ήρθε το κτηματολόγιο και έγραφε το σπίτι ήταν υποθηκευμένο από τη εθνική τράπεζα και χρώσταγε η μητέρα μου μέχρι το 2008 3,5 χιλιάρικα ... έγινε της μουρλής σπίτι η γριά κατηγορούσε τον πατέρα μου ότι ανάγκασε τη μάνα μου να υπογράψει για δάνειο ,εγώ δεν τολμούσα να πω το αντίθετο γιατί φοβάμαι μέχρι και το......ξύλο που μπορεί να φάω.....μα συγνώμη που ξέρει αυτή ότι φταίει αυτός και όχι η μητέρα μου ( ε κανείς δεν είναι άγιος σε αυτή τη ζωή) ή ..... ότι το έκανε αυτή ... να βάρεσε τη μάνα μου και να τη ανάγκασε αυτή.... με τόσα που μας έχει κάνει τόσα χρόνια δε θα χα καμία αμφιβολία ότι έχει κάνει χοντρά πράγματα που τώρα μας καταστρέφει τη ζωή μας...να φανταστείτε ότι μας πέρασε από το κεφάλι ότι έγινε όλοκληρη συνωμωσία για να δολοφονήσουν "ήσυχα" τη μητέρα μου μήπως μιλούσε πουθενά για τη οικογένεια της (ακόμη και εγώ παρατηρώ όταν τη παίρνουν τηλ οι γιοι της μιλάει πιο σιγά για να μη ακούω εγώ ειδικά αλλά σε άλλα άτομα στη οικογένεια μας ανέβαζε στα μάτια τους σε πιο κλειστά εγώ η π******* και ο αδερφός μου ο τεμπέλης) .
Περιττό να αναφέρω ότι από τη οικογένεια του πατέρα μου , μας πιέζουν με τη δικιά τους ιστορία να 'ρθουμε μαζι τους από τη μία καλήτερα αλλά ο πατέρας μου χωρίς δουλειά -να πίνει - να κάθεται 24ωρο στον υπολογιστή τι προκοπή θα έχουμε εμείς; άσε που χρωστάει και αυτός άλλα τόσα λεφτά....
το θέμα είναι ότι θέλω να πάω στη αστυνομία να τα καταγγείλω όλα όλα όμως αλλά φοβάμαι φοβάμαι πάρα πολύ τη μοίρα μου μετά....θέλω να ηχογραφήσω τη γριά να δούνε τι μας κάνει να τη χώσουν μέσα υποτίθεται τη ψυχολογική βια τη παίρνουν σοβαρά. Φοβάμαι το ξύλο που θα φάω , τις οικογένειες μου μη με βλάψουν εμένα τον αδερφό μου και τη σχέση μου (είναι πολύ σοβαρή κατάσταση μαζί με το αγόρι σκεφτόμαστε να αρραβωνιαστούμε με το καλό και προσπαθεί και αυτός να με βοηθήσει αλλά δεν μπορεί) που είναι ότι μου έχει μείνει στη ζωή μου, φοβάμαι ( όλα αυτά τα λέω με δάκρυα στα μάτια δεν φαντάζεστε πόσο κρατιέμαι να μη ξεσπάσω) μέχρι και το φαγητό της γριάς ειδικά όταν είναι ξεχωριστό φαγητό από του αδερφού μου.
Θεώρησα σωστό να μιλήσω κάπου πιστεύω όλο και κάποιος θα το διαβάσει όλο αυτό.... φοβάμαι αυτό σας λέω μόνο απορώ δεν έχω πεθάνει ακόμα από στεναχώρια.
Ευχαριστώ θα εκτιμήσω κάθε άποψη :(
Cheers <3