Ο σύντροφος μου δε θέλει να κανουμε συχνά σεξ
Καλημέρα σας!
Εχω σχέση εδώ και ένα μισή χρόνο με ένα παιδί που με διεκδικούσε πολυ και με ήθελε πολυ. Είμαι 33 και αυτός 32. Όταν δεν είμασταν μαζί, το διάστημα της διεκδίκησης, με κυνηγουσε συνέχεια για σεξ και η έλξη και η χημεία ήταν καταπληκτικές.
Μετα απο απο δυο μήνες σχέση, άρχισε και ελαττώθηκε η επιθυμία απο μέχρι του. Του το εχω αναφέρει και ισχυρίζεται οτι ειναι πολυ κουρασμένος μερικές φορές. Κανουμε σεξ όταν θελει αυτός περίπου 1 φορά της εβδομάδα. Δε συζούμε αλλα μένει μόνος του και πηγαίνω σχεδόν 4-5 φορές την εβδομάδα σπίτι του. Για να καταλάβετε καλύτερα, τώρα την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή κοιμήθηκα σπίτι του και κάναμε σεξ μόνο την Παρασκευή. Τις άλλες μέρες δούλευε συνέχεια και είχαμε φουλ υποχρεώσεις (γιορτές και τέτοια). Πάλι του το είπα και είπε οτι έτρεχε όλη μέρα, ήταν πτώμα και κουρασμένος και οτι θα κανουμε μέσα στην εβδομάδα.
Νιώθω σα να τον παρακαλάω. Εγω θελω πολυ. Μου αρέσει όταν γίνεται. Ειναι πολυ καλός και ταιριαζουμε πολυ. Αλλα τελευταία νιώθω οτι κατι συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα. Δεν ειναι χαλαρός. Σα να πιέζεται. Απο μένα. Απο τη σχέση. Απο τη ζωή του. Μήπως το χαλαρό σεξ εκτός σχέσης τον εξιτάρει περισσότερο; Μήπως έχει άλλη; Μήπως δε με θελει πια σεξουαλικα; Μήπως τότε να χωρίσω;
Εσείς τι λέτε;
Ευχαριστω