Καλησπέρα
Θα ήθελα την συμβουλή σας σε ένα θέμα ειδικά αν υπάρχει κάποιος που έχει περάσει κάτι παρόμοιο.Πριν λίγους μήνες γνώρισα ένα παιδί (21 στα 22 εγώ,25 αυτός).Ενώ γενικά είμαι πολύ ντροπαλή και κλειστή με άτομα που δεν ξέρω μαζί του ήμουν άνετη από την πρώτη φορά που τον είδα.δεν ξέρω γιατί απλά μου έβγαλε κάτι πολύ ωραίο που ελάχιστοι μου βγαζουν.Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και από το πρώτο ραντεβού είπαμε ο ένας στον άλλο τι νιώθαμε(ήταν αμοιβαίο) ε και από τότε βγαίναμε σχεδόν κάθε μέρα.Να σημειώσω εδώ ότι πέρα από κάτι μεθυσμένα φασώματα και μερικά ψιλοαποτυχημένα φλερτ και ραντεβού δεν είχα άλλες εμπειρίες.Παρόλα αυτά αυτος δεν είχε κανένα πρόβλημα,μου φερόταν άψογα,φαινόταν να γουστάρει πολύ έκανε και κάποια σχέδια για εμάς(ταξίδι και τέτοια).Στην αρχή εγώ ήμουν πολύ δύσπιστη για το αν τα εννοούσε όλα αυτά και γενικά φοβόμουν γιατί την είχα πατήσει εξαρχής μαζί του και αυτός σε κανα μήνα θα έφευγε για το εξωτερικό να ολοκληρώσει τις σπουδές του.Του είχα μιλήσει κάποιες φορές για το τι ένιωθα και για το τι φοβόμουν και αυτός πάντα με καθυσήχαζε και έδειχνε ότι ήθελε να το δώσουμε μια ευκαιρία παρόλη την απόσταση.Έτσι και εγώ αφέθηκα σε όλο αυτό,του ανοίχτηκα αρκετά,προχωρήσαμε κιόλας,περάσαμε καλά μέχρι που αυτός έπρεπε να φύγει.Φεύγει λοιπόν και για κανα 2-3 βδομάδες μιλούσαμε καθημερινα με μνμτα και σκάιπ και ήταν όλα καλά.Ώσπου μια μέρα μου ανακοινώνει οτι έχει μπερδευτεί,ότι δεν ήθελε να δεθεί μαζι μου,ότι το είχε ξαναδοκιμάσει και δεν πέτυχε,ότι έπρεπε να το πάμε πολύ χαλαρα και διαφορα άλλα ωραία που μάλλον τα είχε ξεχάσει όσο βγαίναμε.Τεσπά μετά από αρκετες συζητησεις μου έριξε χ γιατί θεωρούσε οτι εγώ θα πληγωνόμουν στην πορεία δεδομένου ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ την "χαλαρότητα" του πράγματος,και αυτός δεν ήταν σε φάση να δοθεί σε κάτι από απόσταση.τον ρώτησα αν έτρεχε κάτι άλλο(ξενέρωσε με την πάρτη μου,βρήκε άλλη κτλ) αλλά σε όλα μου έλεγε όχι και όχι.Γενικά ήθελε να κρατήσουμε μια επικοινωνία αλλά του το ξέκοψα γιατί απλά δεν θα αντεχα να μιλάμε και να μην είμαστε όπως παλιά.Παιρνούν 2-3 βδομάδες χωρις επικοινωνία και μαθαίνω απο κοινή μας γνωστή ότι έχει γυρίσει ελλάδα γιατί έπαιζε ένα πού σοβαρό οικογενειακό θέμα.Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί είχα ανησυχήσει και στενοχωρηθεί πάρα πολύ και ηθελα να τον στηριξω όσο και αν με πλήγωσε η στάση του.δεν απάντησε ούτε στις κλήσεις μου ούτε στο μνμ που του έστειλα.Το σεβάστηκα και δεν προσπάθησα άλλο.Ξέρω ότι περνάει πολύ δύσκολη φάση οπότε προφανώς και δεν του κρατάω κακία για αυτο
Το πρόβλημα τώρα είναι ότι αισθανομαι πολύ πληγωμένη από όλο αυτο.Ξερω οτι δεν κρατησε ουτε 2 μηνες και πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω γιατι νιωθω ετσι.ενταξει ηταν ο πρωτος μου και για κάποιο λόγο τον εμπιστέυτηκα και του είπα πράγματα για μένα (κάτι που μετανιώνω γιατι γενικά δεν εμπιστεύομαι εύκολα).ειδικα τωρα που ξέρω οτι ειναι εδω και ειναι χαλια αισθανομαι ακομα χειροτερα.δεν ξέρω πως να το εξηγησω αλλα έχω πέσει σε μια περιεργη λούμπα όπου απο την μια εκνευριζομαι η στενοχωριεμαι,την αλλη κατηγορω τον εαυτο μου που με παρατησε και την αλλη θελω παρα πολυ να τον δω και να του μιλησω.Συν τοις αλλοις η αυτοπεποιθηση μου εχει φτασει στο ναδιρ(χωρις να ηταν ιδιαιτερα ανεβασμενη εδω που τα λεμε) και τρεμω στην ιδεα οτι στην επομενη προσπαθεια για καποια σχεση θα περασω τα ιδια.φοβαμαι πλεον οτι θα καταληξω εντελως μονη μου και μονιμως ψαχνω τι εκανα λαθος ωστε να μην το επαναλαβω.Ισως φταιει το οτι στα ματια μου φαινοταν τελειος(ουσιαστικα εχει αυτα που εψαχνα και μ αρεσουν) και μου ειναι πολυ δυσκολο να ξενερωσω(σε σημειο που αν μου ζηταγε να το ξαναπροσπαθησουμε εγω θα πετουσα απο την χαρα μου,πραγμα που ειναι εντελως αξιολύπητο το αναγνωριζω).προσπαθω πραγματικα να το δω απλα σαν μια φαση ή μια ξεπετα αλλά δεν καταφερνω και πολλα.θελω γενικα να προχωρησω και να μην το αφησω να με επηρεασει σε επομενες σχεσεις(που ευελπιστω να ερθουν καποια στιγμη) αλλα δεν ξερω πως.ειναι σαν να επεστρεψαν ολες οι φοβιες και οι ανασφαλειες που είχα καπως ξεπερασει και πρπ παλι να αντιμετωπισω.αν εχετε να μου προτεινετε κατι ευχαριστως να το ακουσω.(σας παρακαλω οχι ειρωνιες του στυλ "ουτε 2 μηνες δεν ησασταν μαζι,τι προλαβες να νιωσεις ή τι περίμενες κτλ".το ξερω και η ιδια αλλα παρολαυτα εχω μπλοκαρει
Ευχαριστω πολυ :)