Πως ξεπερναμε ασχημες καταστασεις....?
Καλησπερα....πριν ενα χρονο εκανα σχεση με καπιον που καταφερε να με καταστρεψει κυριολεκτικα....μεσα σε ενα χρονο εχασα φιλες, παρεες, σπουδες, την αξιοπρεπεια μου...και τον εαυτο μου.... τα εχασα ολα...
πριν μπλεξω με αυτον τον ανθρωπο ηταν ολα τελεια... ειμουνα παντα χαρουμενη και ευτηχισμενη...τωρα εχω γινει ενα ρακκος....εχω φτασει στα 45 κιλα, δεν γελαω και εχω κλειστει στον εαυτο μου... στην αρχη αυτης της σχεσης πηγεναν ολα καλα...ενιωθα μεγαλη αγαπη και καταφερε να με κανει να τον αγαπησω πολυ και να του δωσω ολα... μετα σιγα σιγα αλλαζε... δημιουργουσε αρρωστημενες καταστασεις...με χτυπουσε πολυ ασχημα, με ξεφτιλιζε, με κοροιδευε... ηταν σαν να ειχε 2 προσωπικοτιτες...η θα ηταν ο τελειος συντροφος η ο σαδιστης και κακοποιος...
εστρεψε ολους εναντιον μου για να ειμαι μονη και να με κανει να εξαρτωμαι απο αυτον... δεν μου εχει αφησει τιποτα...οταν φορουσα κατι που δεν ειχε ξαναδει αρχιζε να με χτηπαει και να μου σκιζει τα ρουχα...να μου σπαει το κινητο γιατι πιστευε οτι επικοινονουσα με αλλον...και μετα απο καιρο οταν ξαναπηρα αλλο κινητο, να μου το ξανασπαει και αυτο...αυτο εγινε πριν 3 μερες... ολα ολα μου τα εχει σπασει....
το ειρονικο ειναι οτι πριν γινει αυτο το ασχημο παλι που εγινε πριν 3 μερες ειχε αλλαξει για ενα διαστημα και πιστεψα οτι θα ειμαστε καλα..γιατι ειχε να με χτυπησει 2 μηνες και σε αυτους τους 2 μηνες ουτε καν με εδειξε καμια ζηλοτυπια.... και ξαφνικα την δευτερα αλλαζουν ολα παλι με ενα τραγικο τροπο... στα ξαφνικα πιστεψε παλι οτι τον απαταω... και με βαρεσε με μπουνιες στο κεφαλι, με κλοτσιες, με εβγαλε κυριολεκτικα τα μαλλια μου, και μου εσπασε παλι το 2. κινητο μου... πεταξε την τσαντα μου στο δρομο και ολα τα πραγματα μου που ειχα μεσα πεταχτηκαν οπου ναναι...
δεν τα ξαναβρηκα... ουτε εμενα... εκεινο το βραδυ με σκοτωσε...και με εχασα...
απο τοτες ειμαι κλεισμενη μεσα...κλαιο, δεν τρω... και οταν ξυπναω το πρωι μετανιωνω που ξυπνησα....δεν εχω κανεναν να με βοηθησει...εξαιτιας του εχουν εξαφανιστει ολοι.... εδω και οι κολλητη μου εριχνε το φταιξιμο σε μενα γιατι δεν τον παρατουσα και ετσι με παρατησε αυτη... ξερω οτι φταιω εγω... αν δεν τον παρατουσα πιο νωρις τωρα θα ειμουνα καλα και οι απωλειες δεν θα ηταν πολλες...
αλλα δεν μπορω να το χωνεψω...και να τα χειριστω...ολα αυτα που εγιναν...ολα αυτα που εχασα... με εχω χασει και δεν ξερω που ειμαι για να με βρω... :(