δεν μπορω αλλους ψυχαναγκασμους
Καλησπερα ψυχαναγκαστικοπουλα.Και εγω λοιπον ψυχαναγκαστικος και μαλιστα εχω βιωσει ψυχαναγκασμους με παρα πολυ τρομακτικο περιεχομενο.Το καλο ειναι και παλι καλα να λεω οτι ευτυχως ξερω οτι ειναι μονο αποκυηματα της φαντασιας μου ομως εχω τετοιο αγχος βρε παιδια που λεω ασε να κανω τον ψυχαναγκασμο και να ηρεμησω!Τελοσπαντων τον τελευταιο καιρο εχω εναν ψυχαναγκασμο πολυ ενοχλητικο αν και ειχα πολυ χειροτερους ομως τους ξεπερασα με ψυχαναγκασμους!Θα μου πειτε λαθος αλλα οκ τι να εκανα?Ευτυχως ομως συνηλθα απο αυτους ομως τωρα ακουστε τι εχω παθει:εκει που μιλαω με την οικογενεια η και διαφορα ατομα μου ερχεται στο μυαλο ενα θεμα που το φερνει καπως η συζητηση και εχω αγχος οτι αν δεν το αναφερω τοτε η σε καποιο χρονικο διαστημα τοτε θα εχω αγχος και για να μου φυγει θα πρεπει να περιμενω εναν χρονο δηλαδη την ιδια ημερομηνια ενα χρονο αργοτερα!!!!!Κουφο?Τρελο?Ελε� �ς!Και μαλιστα εννοω να περιμενω ενα χρονο και οταν ερθει εκεινη η μερα θα πρεπει να ξανααναφερω το θεμα για να μου φυγει το αγχος!Η αληθεια ειναι οτι καταβαθος ξερω οτι θα φυγει το αγχος αλλα μεχρι να φυγει θα νιωθω ασχημα!Καλα μη μιλησω και για τους αλλους ψυχαναγκασμους!Εμμονες να αναφερω γεγονοτα,να ξερω ονοματα και επισης να αποφευγω αριθμους που μου θυμιζουν χειροτερες καταστασεις!Αφηστε τα τραγικη η κατασταση.Ξερω οτι δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα ομως ειναι πολυ ενοχλητικοι!Τι προτεινετε?