Είμαι εθισμένος στο σεξ...
Καλησπερα σε ολους! Το προβλημα μου ξεκινησε απο μικρη ηλικια 12-13 χρονων, οταν αρχιζα να βλεπω ερωτικες ταινιες...θυμαμαι οτι αυνανιζομουν και 7 φορες τη μερα. Στα 15 μου ειχα την πρωτη μου ολοκληρωμενη ερωτικη επαφη με μια κοπελα 2 χρονια μεγαλυτερη μου. Απο τοτε δεν μπορεσα να βγαλω το σεξ απ το μυαλο μου...δεν υπαρχει μερα που να μην σκεφτω το σεξ. Βεβαια το προβλημα εστιαζεται στις σχεσεις μου...οταν τελειωνω την ερωτικη επαφη με την κοπελα μου δεν περνανε ουτε 15 λεπτα και γω ειμαι ηδη ετοιμος και για 2η φορα, και παει λεγοντας...μπορει να κανω και 5-6 φορες σεξ μεσα σε 4 ωρες με τη συντροφο μου...το θεμα ειναι οτι οι ορεξεις μου δεν τελειωνουν εκει, μολις φυγει η κοπελα απο το σπιτι μου η τυχη να πεσει ξερη για υπνο, εγω θελωντας και αλλο σεξ...ανοιγω το λαπτοπ και αυνανιζομαι βλεπωντας ερωτικες ταινιες. Εχω χωρισει 2 φορες για αυτο το λογο, δηλαδη με ειχαν πιασει στα πρασα πανω που εβλεπα βιντεακια στο ιντερνετ...αυτες μου συμπεριφερθηκαν σαν να τις ειχα κερατωσει, το θεωρησαν απιστια...για μενα ηταν κατι απλο, καθημερινο. Τωρα που ειμαι ελευθερος κοντα 6 μηνες, βλεπω καθε μερα ερωτικα βιντεο στο ιντερνετ και αυνανιζομαι μεχρι και 5 φορες τη μερα...προσφατα ειχα επισκεφθει ενα μοναστηρι για να κανω ενα ταμα για ενα φιλο που εχει προβλημα υγειας και εβλεπα τις μοναχες και μου περναγαν απο το μυαλο πονηρα πραγματα. Κατα τη γνωμη σας θα ηταν καλο να το συζητησω με εναν ψυχολογο?