Άγχος , Κρίσεις Πανικού και..... Προβλήματα Κατάποσης.
Γεια σας Παιδιά. Πάσχω και εγώ εδώ και 9 Χρόνια απο Κρίσεις Πανικού και τα τελευταία Χρόνια απο λίγο Κατάθλιψη. Τα Φάρμακα που παίρνω είναι Xanax και Dumyrox. Δεν λέω με έχουν βοηθησει , αλλά σίγουρα δεν δίνου την Μόνιμη λύση. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και 2 1/2 χρόνια είναι με το στομάχι? και το μεγάλο πρόβλημα που έχω στο να καταπίνω. Είναι κάτι σαν αδράνει του οισοφάγου ή του λεμου? Δεν ξέρω,, αλλα το προβλημα αυτό με έχει σκοτώσει ψυχολογικά. Εκέι που αντιμετώπιζω το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν έιναι στα στερεά αλλα στα υγρα! Συνέχεια πνίγομαι προσπαθώντας να κατεβάσω έστω και μια γουλία. Εχω κάνει 2 φορές γαστροσκόπηση και μια φόρα ενδοσκοποση. Μου βρήκαν ερεθισμένο αρκετά το στομαχι αλλά τιποτα στο οποίο θα μπορούσαν να διακολογήσουν το προβλημα της κατάποσης. Έχω φτάσει κάποιες φορές ακόμα και στα όρια της αφυδάτωσης. Απο 74 κιλα που ήμουν μέσα σε 2 χρόνια πήγα στα 60. ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? Υπάρχει κανέις που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο ή παρόμοιο Πρόβλημα??? Είμαι σε απελπιστικη κατάσταση! Όποιος ξέρει κάτι τον/την παρακαλώ να βοηθείσει αν μπορέι.
Ευχαριστώ για το χρόνος σας.