Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ
Καλησπέρα είμαι 22 χρονών. Εδώ και 1,5 χρόνο έχω σχέση με ένα παιδί και περνάω πάρα πολύ καλά δεν έχω κανένα παράπονο από αυτόν και δεν μου έχει δώσει πότε κανένα δικαίωμα.Το θέμα είναι ότι παλαιότερα είχα μια σχέση 3 χρονιά που πέρασα πολλά και έφαγα ένα πολύ δυνατό χτύπημα . Από εκείνη την σχέση έχασα την εμπιστοσύνη μου και έγινα πολύ καχύποπτη και ζηλιάρα κάτι που πλέον επηρεάζει την σχέση που έχω τώρα.Από την μέρα που γνώρισα το παλικάρι τα συναισθήματα μας ήταν αμoiβαία και έτσι μετά από λίγες μέρες ήρθε και η συγκατοίκηση και η γνωριμία μας με τους γονείς.Τον έβλεπα ζοριζόταν για όλο αυτό και το έβρισκε πολύ βιαστικό να συγκατοικήσουμε από τόσο νωρίς κάτι που μου το είπε μετά από αρκετό καιρό.Τον ξέκοψα από φίλους και παρέες και καταλήξαμε εγώ και αυτός συνεχεία μέσα σε ένα σπίτι. Δυστυχώς όλο αυτό έχει φέρει εντάσεις τσακωμούς και πλέον δεν έχει υπομονή καθόλου.Μου έχει παραπονεθεί πολλές φορές ότι δεν έχουμε φίλους και ότι νιώθει την σκιά μου σε κάθε του βήμα και το καταλαβαίνω απόλυτα..Ολο αυτό που νιώθω με καταρρακώνει ψυχικά και σωματικά νιώθω ότι είμαι εξαρτημένη από αυτόν ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνη μου έχω απομακρύνει τις φίλες μου και την ζωή που είχα.Προσπαθώ πολύ να το καταπολεμήσω και μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει και το ξεπερνάω αλλά έχω αρκετό δρόμο μπροστά μου μέχρι να το εξαλείψω.Φοβάμαι πως αν το συνεχίσω θα καταστρέψω κάτι πολύ όμορφο...Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας για όλο αυτό....