Η κατάσταση πλέον δεν παλεύεται...!!!
Καλησπερα, χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια σε ολους! Εχω ανοιξει τοσα θεματα που οι περισσοτεροι/ες εδω μεσα θα γνωριζουν λιγο πολυ το προβλημα μου! Η κατασταση μου πλεον δεν παλευεται, προσπαθησα ολα αυτα τα χρονια να πολεμησω και να νικησω τη διαταραχη πανικου κ το αγχος αλλα δε τα καταφερα...εχω δοκιμασει καμια 10αρια διαφορετικα αντικαταθληπτικα χωρις κανενα αποτελεσμα. Πιο πολλες παρενεργειες ειχα παρα βελτιωση...εφτασα σε σημειο να παιρνω 8mg ζαναξ τη μερα για να ηρεμω και να μπορω να λειτουργησω...με τη βοηθεια του ψυχιατρου καταφερα να το μειωσω στα 5mg. Πλεον ζω καθε μερα με εντονο αγχος και κρισεις πανικου(πονους στο στηθος και την πλατη,δυσπνοια,ταχυκαρδιες ,βαρος στο στηθος,εκτακτες συστολες), προσωπικα δεν το αντεχω αλλο αυτο το πραγμα...με εχει κουρασει το να ειμαι σωματικα ενταξει αλλα να παιρνω ενα καρο χαπια καθε μερα. Νιωθω απογνωση και απογοητευση...πολλες φορες μου εχει περασει απο το μυαλο να βαλω τερμα στη ζωη μου γιατι αυτη δεν ειναι ζωη, ενα καθημερινο βασανιστηριο ειναι αλλα για να κανεις κατι τετοιο θελει πολυ δυναμη πιστευω...εγω ειμαι δειλος! Δεν μπορω να χαρω τιποτα πλεον στη ζωη μου...το μονο που σκεφτομαι σαν εσχατη λυση ειναι να νοσηλευτω σε ψυχιατρικη κλινικη! Αλλα δεν ξερω αν μπορουν να δεχτουν καποιον με κρισεις πανικου και κατα ποσο καλυτερα θα γινω...με την ψυχολογο μου που το συζητησα μου ειπε πως μπορει να δω πραγματα εκει μεσα που να με κανουν να νιωσω χειροτερα απ'οτι εξω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αλλαξω ψυχιατρο γιατι στα 5 χρονια που πηγαινω δεν εχω σημειωσει προοδο και με τοσα φαρμακα που εχω παρει νιωθω σαν πειραματοζωο με ολη τη σημασια της λεξεως!
πιστεύω να με ακούσετε...
Και η ιΙστορία ξεκινάει πριν δύο μηνες...πριν από αυτό Μια ζωή υπέροχη...και ξαφνικά χάος!!Έχω χάσει τον πατέρα μου επτά χρόνια πριν και είχα βιώσει μια απλή κρίση πανικού λίγο καιρό μετά που απλά πέρασε...σήμερα όμως είναι η μάχη η πραγματική...με μια λέξη...φόβος!!!! Έκτακτες συστολές,8 καρδιολόγοι τριπλεξ καρδιογράφηματα holter κ όλα καθαρα...φόβος για το χειρότερο...ξέρετε πιο Και επίσης κάτι άλλο...φόβος να βλέπω γνωστού. Και καλά νομίζω ότι τους βλέπω τελευταίεα φορά, και νομίζω πως έχω και κακή διαίσθηση...εγώ πριν και εγώ μετά...κατάθλιψη στο φουλ για το πώς κατάντησΑ και φόβος Μην χάσω την μάνα και τον αρραβωνιαστικο μου...ένας εφιάλτης...εκκλησίες γιατροί και απογνωση.... Τι να κανωωωωωω;;;;είχα πάει σε ψυχίατρο είχα πάρει τρεις φορές χάπια διαφορετικά αλλά τα σταματούσα γιατί ένιωθα άσχημα που έπαιρνα χάπια σαν κατάθλιψη Και πίστευα ότι έχουν παρενέργειες στην καρδιά...Που κ αυτό είναΙ η ψύχωση μου...η καρδιά...που την έχω ελέγξει από παντού αλλά φοβάμαι ότι στην πορεία θα χαλάσει η θα σταματήσει....heeeeelp!!!