Originally Posted by
Ανώδυνος
Λοιπον φιλε η μονη λυση ειναι να πας και να της μιλησεις και να της πεις αυτο ακριβως που θελεις.. Προσεχε, οχι αυτο που νιωθεις, αυτο που θελεις. Αν πας και της πεις ειμαι ερωτευμενος μαζι σου η οτιδηποτε αλλο εξομολογητικο το πιθανοτερο ειναι να το μαθει ολο το σχολειο την ιδια στιγμη και να γελανε ολοι μαζι σου, οχι γιατι ειπες κατι κακο, αλλα επειδη ετσι κανουν σε αυτη την ηλικια. Οποτε τα ξεχνας ολα αυτα και το fb μαζι. Δεν ξερω αν εχεις τυχει ποτε μαζι με 19χρονη οταν ειναι μεσα στο fb me 3000 φιλους. Τα μηνυματα και οι προτασεις γαμου πεφτουν κατα 100αδες αρα απο εκει δεν εχεις ελπιδα. Αυτο που λες οτι εχει παει με ολο τον κοσμο δεν ειναι και τοσο κακο, και εγω αν θα μπορουσα θα πηγαινα αρα δεν μας ενδιαφερει. Αφου σ αρεσει ολα τα αλλα περισσευουν. Οι ανεκπληρωτοι ερωτες απο την αλλη φυσικα και μπορουν να μεινουν ανεκπληρωτοι δεν ειναι κακο, κακο ειναι να μεινουν ανεκπληρωτοι χωρις να εχεις δοκιμασει τιποτα. Γιατι ανεκπληρωτος θα μεινει αν καθεσαι μονος σου και τη σκεφτεσαι ολη μερα, ανεκπληρωτος θα μεινει αν πας με ολοκληρη μπαντα και της κανεις κανταδα αφου εχεις πεταξει τριανταφυλλα σε ολη τη γειτονια της απο ελικοπτερο και απλα εκεινη δεν συγκινηθει. Στη μια περιπτωση εισαι καλυμενος γιατι δοκιμασες και δεν ηθελε, συμβαινει πολλες φορες δεν μπορουμε να κανουμε κατι, και στην αλλη μπορεις να φτιαξεις ενα στοχο στον τοιχο και να χτυπας το κεφαλι σου που δεν δοκιμασες ποτε. Τελος παντων τα 19 ειναι μια ηλικια δυσκολη γιατι ολες οι κοπελες της ηλικιας σου κοιτανε τους μεγαλυτερους.. ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, γιατι εχουν αυτοκινητα, εχουν μηχανακια, εχουν λεφτα, εχουν περισσοτερη πειρα εχουν διαφορα. Βεβαια αυτο αλαζει οταν μεγαλωσεις εσυ μεγαλωσει και εκεινη, γιατι εσυ θα κοιτας τις μικροτερες και εκεινη δεν θα ξερει τι και που να κοιταξει, και θα βριζει ολους τους αντρες που κυνηγανε τις μικροτερες. Το ιδιο πραγμα δηλαδη που εκανε και εκεινη αλλα απο αλλη οπτικη γωνια.Τελος παντων αλλο θεμα αυτο. Το πως μπορεις να την πεισεις η να βγειτε η να τα πειτε η οτιδηποτε αλλο ειναι δικο σου θεμα και αφορα αποκλειστικα στην προσωπικοτητα σου. Το να σου πω πως θα το εκανα εγω η να σου πω τι να κανεις, εγω η οποιοσδηποτε αλλος, απλα θα κανεις μια τρυπα στο νερο. Λογικο ειναι να κανεις λαθη, να φας πιτες, αλλες φορες να εχεις επιτυχιες, αλλα αυτα θα τα ανακαλυψεις στην πορεια μονος σου, και μονος σου θα βρεις τη σωστη συνταγη. Νταξ, αν τη βρεις. Υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο αλλα συνηθως οποιος ψαχνει βρισκει. Οποτε βρες μια δικαιολογια να περασεις απο το σχολειο σου, πετυχε την καπου "τυχαια" και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να μη πεις καποια βλακεια.. Ολα τα αλλα ειναι καλοδεχουμενα.
(πωω τι σεντονι ειναι αυτο? Ουτε εγω δεν μπορω να το ξαναδιαβασω)