Originally Posted by
fragile
εχω πολυ καιρο να γραψω...δεν ξερω αν με θυμαστε...ειμαι η φρατζαιλ (ευθραυστη) και για τους πιο παλιους η αμελι.
ο λογος που αλλαξα νικνειμ δν ειναι για να σας κρυφτω,αλλα γιατι ειχα ζητησει να απενεργοποιηθει το προηγουμενο νικνειμ μου επειδη πριν απο 2-3 χρονια που εμπενα με αυτο ειχα παρεκτραπει και ειχα γραψει πραγματα για τα οποια ειχα μετανιωσει.
2 χρονια λοιπον μετα και ειμαστε στο απολυτο μηδεν.
η αληθεια ειναι οτι εκανα βηματα προς την κοινωνικοποιηση μου που τελεσφορησαν οπως το οτι απεκτησα 3 νεους φιλους που με εβγαλαν απο το τελμα της μοναξιας μου.
ο λογος που λεω οτι ειμαι στο απολυτο μηδεν ισως ειναι οτι βιωνω μιζων καταθλιπτικο επεισοδιο με αποτελεσμα να τα βλεπω ολα μαυρα.
βασικα ενας απο τους λογους που επεσα στην καταθλιψη ηταν οτι
εγινε ενας αγριος καυγας και ριξη των σχεσεων μου με μια αγαπημενη μου ξαδερφη
εφτεγα εγω.αλλα ενω προσπαθησα να επανορθωσω δεν τα καταφερα.με διεγραψε.
επισης πανω στα νευρα μου εσβησα 20 φιλους απο το φεις-μπουκ και τωρα εχω μολις 10.δεν με πειραζει το νουμερο γιατι αυτοι οι 10 ειναι αυτοι που αισθανομαι πιο κοντα μου,αυτο που με πειραζει ειναι ο ********ς μου παρορμητισμος.
επισης για οσους θυμουνται ζω σε ενα περιβαλλον χαλια.
η αδερφη με ψυχωση που τωρα τελευταια της το γυρισε σε ψυχαναγκασμο, μια μητερα που με πιεζει να δουλεψω την ωρα που δεν μπορω να παρω τα ποδια μου κ να κανω τα στοιχειωδη και εναν πατερα υποστηρικτικο αλλα ακρως απαισιοδοξο.
ενας αλλος λογος που ειμαι πεσμενη ειναι οτι οι γονεις μου γερνανε και τρεμω στην ιδεα οτι θα τους χασω απο τη ζωη σε 5-10 χρονια.
επισης η ψυχολογος μου δεν με βοηθαει πια και σκεφτομαι να την αλλαξω.
εχω ομως συνδεθει μαζι της και θα με πονεσει η απωλεια αυτη.
για τους παλιους που με θυμουνται (Θεοφανια εισαι εδω?:P) η διαγνωση μου αλλαξε.η ψυχολογος μου,μου εχει διαγνωσει μεταιχμιακη διαταραχη και οχι διπολικη.
ανεξαρτητα απο ορολογιες ομως η ουσια ειναι οτι υποφερω πολυ για τους λογους που σας προανεφερα.ειμαι μια νεκρη-ζωντανη.αυτος ειναι νομιζω ο ορισμος της καταθλιψης ή τουλαχιστον της δικης μου καταθλιψης....