Δεν αντεχω αλλο τους γονεις μου!
Καλησπερα..!ειμαι 23 χρονων κανω την πρακτικη μου τωρα.δεν δουλευω..ειμαι σε μια χαλια κατασταση καθως δεν μπορω να ζησω τη ζωη μου..οι γονεις μου συνεχεια μου επιβαλλονται λες και ειμαι ενα πιονι τους,ενα σκυλακι τους..ζητησα να παω 2 μερες διακοπες το καλοκαιρι με το αγορι μου και εγινε ο πανικος..(στην προηγουμενη μου σχεση ημουν 19 και ειχα παει)Τωρα λενε τι θα γινεται?με οποιον γνωριζεις θα σε αφηνουμε να πηγαινεις διακοπες?δηλαδη ειναι λογικο αυτο το πραγμα?!της ξαναζητησα λοιπον να φυγω για ενα 3μερο τωρα της γιορτες και την επιασε κριση πανικου...πηγε σε νευρολογο και της εδωσε φαρμακα.!λεει οτι ειμαι μια ξετσιπωτη και οτι αυτες τισ αρχες μου δωσανε εκεινοι.και οτι δεν σεβομαι και χιλια δυο κακα και ασχημα που δεν επιτρεπεται να τα πω!το αγορι μου απομακρυνεται απο μενα γιατι εχει κανει πολυ υπομονη και εγω ειμαι συνεχεια αρνητικη σε οτι και να μου πει γιατι φοβομαστε τι θα πει η μαμα μου..δηλαδη μονο στις διακοπες μπορει να μεινω εγκυος η να σκεφτει ο κοσμος τα χειροτερα για μενα..!βριζει συνεχεια το αγορι μου που με ξεσηκωνει.κ λεει οτι ειναι μικρος για μενα.!γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν ειναι μονο το σεξ σε μια σχεση?υπαρχουν και τα συναισθηματα!εχω ονειρα και θελω να ζησω..με παρεες και το αγορι μου..γιατι πρεπει να σκεφτομαι οτι καποτε θα τον χωρισω και αυτον και να μην ζω?ειναι πολυ υπερβολικη με κατηγορει σε ολους λες και ηταν κανενα εγκλημα!δε ζω φυσιολογικα..θελω να φυγω απτο σπιτι μου πια κουραστηκα!ειναι τοσο παραλογα αυτα που λεω?θα αγαπαω δηλαδη μονο οποιον αρεσει στη μανα μου.κ τοτε θα μαφηνει....με καταστρεφουν και εκεινοι νομιζουν οτι με προστατευουν...σας παρακαλω βοηθηστε με!