Έφυγε ένας καλός άνθρωπος...
Παιδιά καλησπέρα,
Καλώς σας βρίσκω κατ' αρχήν,είμαι νέο μέλος και φανερός ο λόγος που γράφω.
Πριν λίγες μέρες έχασα τον πατέρα μου, δυστυχώς.Έφυγε τόσο ήσυχα,όσο ήσυχη ήταν και η ζωή του.
Δεν ταλαιπώρησε κανένα.Δεν ήθελε ποτέ να μας ταλαιπωρεί.
Πριν 15 μέρες διαγνώστηκε καρκίνος σε πνεύμονα και συκώτι,τελευταίο στάδιο.Δε μπορούσα να το πιστέψω,έλεγα λάθος κάνουν.
Οι γιατροί δεν του χορηγούσαν τίποτα,έλεγαν το παραμικρό φάρμακο θα τον σκοτώσει.Περίμεναν να ανακάμψει για να προσπαθήσουν κάτι,
να μην πεθάνει με κατεβασμένα τα χέρια.
Τις τελευταίες μέρες κοιμόταν πολλές ώρες και δεν έτρωγε.Φαινόταν που πήγαινε η κατάσταση.Πόνο δεν ένιωθε σχεδόν καθόλου.
Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο πολλές ώρες μπορούσα κοντά του.Να του κάνω παρέα.
Ποτέ δεν ήμασταν κολλητοί.Ποτέ δεν ανοίχτηκε στα παιδιά του.Ποτέ δε ζήτησε κάτι.Πάντα έδινε,όσο μπορούσε, και δε ζητούσε ανταμοιβή.
Όταν χαιρόταν,το καταλάβαινες.Όταν λυπόταν επίσης.Πάντα όμως από εκφράσεις,ποτέ δε μιλούσε.Δεν ήθελε να μας ταλαιπωρεί,έλεγε.
Είναι γεγονός ότι είχε "κουμπιά".Στενοχωριέμαι που δεν τα βρήκα ποτέ.Έχω ατελείωτες τύψεις για αυτό.
Όπως έχω τύψεις σχετικά με την υγεία του.Δε μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε σε τόσο χρόνο,από υποτίθεται μία μακροχρόνια ασθένεια.
Ψέματα δε θα πω,αλλά δεν είμαι χάλια τώρα.Έχω ανάγκη όμως να γράψω,να μιλήσω.Πιθανό να μην το έχω καταλάβει ακόμα.
Τα βράδια είναι δύσκολα,κλαίω.Όπως και τα πρωινά.
Είδα τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του από τη νιότη του και έκλαιγα συνέχεια.Απλά δεν το πιστεύω.
Παιδιά συγνώμη για τις ακατάστατες σκέψεις μου,αλλά είχα ανάγκη να γράψω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις,να είστε όλοι υγιείς.