σχετικα με το forum κ τα διπλα προφιλ
η αληθεια ειναι οτι παντα ειμουν τις γνωμης οτι οι ανθρωποι αν συνεργαζοντουσαν μεταξυ τους θα ηταν ικανοι να λυσουν ολα τα προβληματα τους εχω παρατηρισει καπια προβληματα που δε καταλαβαινω που οφειλωνται
για παραδειγμα..
1)πολες φορες βλεπω οτι δε γινετε διαλογος εχω επισημανει κατ επαναληψη αυτο το θεμα αφου βλεπω τη συνηθη τακτικη οσων ποσταρουν να γραφουν ενα κατεβατο που θα ελεγα οτι ειναι αρκετα διαφωτιστικο μερικες φορες κ μετα να γραφουν τηλεγραφηματα η να κανουν ωρες να απαντησουν
2)ειναι υπερβολικα ντροπαλοι
3)δημιουργουν ασκοπα νεα προφιλ
στη πραγματικοτητα κατι τετοιο δεν εχει καπιο νοημα αφου οταν καπιος περιγραψει το θεμα του κ το ξερουμε αν συνεχισει να ειναι ηλικρινης θα φανει πιος ειναι για παραδειγμα αν εγω εφτιαχνα δευτερο προφιλ κ αρχιζα να λεω τις γνωστες αποψεις μου θα καταλαβαιναν ολοι οτι ειμαι εγω αρα λοιπον αφου αυτο δεν εχει καπιο νοημα αφου ο καθε ενας ειναι γνωστος για τις θεσεις του εφοσον ειναι ηλικρινης ετσι δινουμε την εντυπωση κ στο διαχειριστη οτι τον γραφουμε κατι το οποιο δεν ειναι συμφαιρον μας αφου το φορουμ το χρησιμοποιουμε εμεις κ αρα εμεις εποφελουμαστε απο τη λειτουργια του...
αρα τι νοημα εχει αυτο???
4) μιλουν με απρεπες εκφρασεις.. πρακτικα δεν εχει κανενα νοημα ενα ποστ σε ενα φορουμ που γραφει κατεβατα με βρισιες αφου δεν εξυπηρετει σε τιποτα..
απλο δεν ειναι??
οστοσο εγω καθομαι κ σκεφτομαι.. αντι ο καθε ενας να λεει τα δικα του γιατι να μη λειτουργουν ολοι σαν ομαδα κ ο ενας να συμπληρωνει τον αλλο?
για παραδειγμα δε θα μπορουσες να πεις σε καπιον να αλλαξει αποψη εφοσον αυτο πιστευει ομως θα μπορουσε απλα να συνενοηται με τους αλλους..