ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ......
Νιωθω τοσο μπερδεμενη...και τοσο φορτωμενη απο τα προβληματα....επειτα απο πολλα προβληματα που αντιμετωπισα στη ζωη μου μεχρι σημερα,οικονομικα και επαγγελματικα,επεσα παρα πολυ....οταν με γνωρισε ο αντρας μου,γνωρισε μια γυναικα δυναμικη, με τσαμπουκα οπως λεει,ομορφη και πανεξυπνη.δεν φοβομουν να σταθω οπουδηποτε με τον αερα που επρεπε.Ημουν αυτο που ονειρευομουν για τον εαυτο μου.Μια γυναικα που απεπνεε σιγουρια για τον εαυτο της αλλα ταυτοχρονα τη φοβασαι κιολας.Δυστυχως τα πραγματα αλλαξαν..επειτα απο μια επαγγελματικη αποτυχια που ειχα,μια επιχειρηση που ειχα μαζι με τους γονεις μου εκλεισε και αφησε πισω της χρεη,αρχισα να χανω την αυτοπεποιθηση που ειχα μεχρι τοτε...τα προβληματα αυτα επρεπε να τα λυσω ολα εγω,αφου οι γονεις μου, νεοι σε ηλικια(42και 55),νιωθουν ανυμποροι να βοηθησουν ή ισως απλα να κοιταξαν μονο τον εαυτο τους και τα δικα τους ψυχολογικα προβληματα που δημιουργηθηκαν επειτα απο αυτο.Ωστοσο σε ολη αυτη τη διαρκεια των δυο χρονων που εχω αναλαβει τη διεκπεραιωση των χρεων,βγηκαν προβληματα στο γαμο των γονιων μου και μενουν και μαζι και χωρια...οτι να 'ναι δηλαδη.προσπαθω να φτιαξω την δικη μου οικογενεια ομως με ολα αυτα αντιμετωπιζω προβληματα καταθλιψης.Υπαρχουν στιγμες που δεν ξερω τι να κανω.Μηπως δινω περισσοτερη σημασια στους γονεις μου και οχι στον αντρα της ζωης μου?ή ειναι φυσιολογικο να ασχολουμε ετσι με τους γονεις μου?Νιωθω οτι το φορτιο που κουβαλαω ειναι τεραστιο και δεν με αφηνει να προχωρησω τη ζωη μου...θελω να κανω ενα παιδι και ο αντρας μου φοβαται οτι θα γινει ζαβο το παιδι κατω απο τετοιες συνθηκες...Νιωθω τοσο αβοηθητη και επιπλεον τοσο ανυμπορη να αποφασισω για την ζωη μου.Ειναι τοσο αδικο να υπονομευετε ετσι η ευτυχια μου.Καθε μερα κλαιω και αναρωτιεμαι γιατι συνεβη αυτο σε μενα.Ζηλευω ολο τον κοσμο που ειναι λιγο ή πολυ καλυτερα απο μενα.Ζηλευω και τιμωρω τον εαυτο μου που δεν καταφερα να πετυχω στη δουλεια που εκανα τοτε και που εξαιτιας αυτοης εχασα τη δυναμη μου και την ζωντανια που ειχα και επεσα σε καταθλιψη.Πηρα το ρολο του γονεα χωρις να εχω περασει προηγουμενα σταδια.Και ολα αυτα για τους γονεις μου....οι οποιοι ειναι απων απο την ασθενεια μου και την θεωρουν οτι ολα ειναι στο μυαλο μου.Καθε μερα πιστευω οτι θα ξυπνησω με περισσοτερη δυναμη αλλα καθε μερα ειμαι χειροτερα.Εκανα ερωτα με τον αντρα μου καθε ωρα και στιγμη και τωρα πανε δυο βδομαδες που δεν τον εχω πλησιασει και αυτο με ποναει....Και ολα αυτα γιατι??Επερνα αντικαταθλιπτικα και δεν με βοηθησαν καθολου.Φοβαμαι να ξαναπαω σε γιατρο γιατι ειμαι τοσο ευαλωτη πλεον,που δεν ξερω αν θα αντεξω αλλη δοκιμασια.Σκεφτομαι καθε μερα εναν τροπο για να παρω τα πανω μου και δυστυχως δεν οδηγει πουθενα.Μια στασιμη κατασταση...και να φανταστει κανεις αλλοι γονεις σκιζονται για τα παιδια τους και εμενα που τους εσωσα παμπολλες φορες την περιουσια τους με εχουν σχεδον γραμμενη....Νιωθω τοση ΜΟΝΑΞΙΑ.....Ειχα τοσους ανθρωπους γυρω μου και τωρα δεν εχω κανεναν...ουτε μια φιλη απο τα παλια....και ολα αυτα απο τη μια στιγμη στην αλλη.Οταν εισαι ψηλα και πεφτεις πρεπει να εχεις διπλα σου ανθρωπους που να σ'αγαπανε πραγματικα....Δεν ειναι λυση τα χαπια και δεν ξερω τι αλλο να κανω....ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ?Εχω τοση αγαπη να δωσω στον αντρα μου,τοσα πολλα, ομως δεν με αφηνει αυτη η ασθενεια να δωσω...και ολοενα κλεινομαι ....και χανομαι απο την πραγματικοτητα...δεν με ενδιαφερει τιποτα.....