ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:confused:
Printable View
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:confused:
Άγχος για ποιο πράγμα ?
Το ερώτημα σου το έθεσες λες και μας ρωτάς τι κάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας..πολύ χαλαρά κ αέρινα! Το στρες είναι σοβαρό θέμα και αντιμετωπίζεται με πολλούς κ διάφορους τρόπους..εγώ κάνω yoga..
ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Η YOGA?
και πως καταφερες να ξεπερασεις τα προβληματα σου μονη-ος η με ειδικο?
Καλοκαιρι αντιμετωπισα καταθλιψη μαζι με εντονο στρες κ πηρα ζαναξ με συνταγη γιατρου βεβαια δεν επιτρεπεται κανεις κατι που δεν συνιστα ο γιατρος
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ
Πάσχω από κοινωνική φοβία οπότε ψιλοκαταλαβαίνεις τα επίπεδα που φτάνει το άγχος μου..έδωσα τόσα λεφτά στα χάπια και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ. Ξέρεις τι κάνω; Κουράστηκα με αυτή την κατάσταση και αφέθηκα. Αναισθησία να το πω, αυτοσαρκασμός να το πω...;
Το φοβάμαι τόσο πολύ γιατί ξέρω πόση χαρά μου δίνουν οι ανθρώπινες σχέσεις, τι ομορφιά κρύβει μια ανθρώπινη ψυχή...
Όταν γελάνε μαζί μου γελάω και εγώ..ή όπως λέει και ο ήρωας μου : Τώρα πια δεν θυμώνω, τώρα τους αγαπάω όλους, κι όταν γελάνε μαζί μου - τότε είναι που δεν ξέρω γιατί, μα τους αγαπάω ακόμα περισσότερο. Θα γέλαγα κι εγώ ο ίδιος παρέα μ' αυτούς - όχι πως θα κορόιδευα τον εαυτό μου, μα γιατί θα τους αγαπούσα, αν δε θλιβόμουν τόσο κοιτάζοντάς τους.
Επισης με κοινωνικη φοβια. Προς το παρον δεν εχω παει σε χαπια ακομα, αλλα το παλευω με ασκηση και λιγο διαλογισμο. Τις βενζοδιαζεπινες δεν τις γλυτωνω, αν συνεχισω ετσι με τοσο αγχος με βλεπω με καρδιακα νοσηματα συντομα.
Εχω αγχος για τις πανελλαδικες και μου δημιουργηται κενο στο στομαχι (γρρρ) επειδη ο γαστρεντερολογικος σωληνας διαστελλεται πολυ γρηγορα και εκκρινει υδροχλορικο οξυ. Κατι χαπακια επαιρνα (προ απεργιας) τα οποια δεν ηταν αγχολυτικα αλλα εκαναν φυσιολογικη την διαστολη του σωληνα. Ενα φουσκωμα εννιωθα και μερικες φορες δεν ειχε αποτελεσμα. Με το τσιγαρο μου εχει περασει σε μεγαλο βαθμο (δεν στο προτινω ομως), και εισπνοες εκπνοες αντι τσιγαρου. Ή γενικα ξεχασου λιγο μην το σκεφτεσε αυτο που σου το προκαλει.
kortha λυπαμαι! εχεισ σκεφτει να πας σε καποιον ψυχολογο?
stefamw δεν σε βοηθαει ουτε η ασκηση ουτε ο διαλογισμος? Νικος κ μονο με τις πανελλαδικες αγχωνεσαι η γενικα?
Κοιτα η ασκηση βοηθαει, σε περιπτωσεις κοινωνικης φοβιας μετα απο πολυ εντονη ασκηση ειμαι οκ για 1-3 ωρες μετα. Μετα το περας αυτων των ωρων, το αγχος επιστρφει κανονικα, το ιδιο και με τον διαλογισμο, με τη διαφορα οτι εκει μαθαινεις να ηρεμεις το μυαλο σου, γιατι το αγχος προκαλειται απο το μυαλο, οποτε λιγοτερη σκεψη, λιγοτερο αγχος.
Τωρα εσυ εχεις κατι διαφορετικο, οποτε η εντονη ασκηση (κανω jogging μερικα χιλιομετρα 2-3 φορες την εβδομαδα) μπορει να σε βοηθησει γενικοτερα να χαλαρωσεις.